reklama
karola7
Fanka BB :)
No tak, a u nas do 22 znowu przerwa w spaniu (ten typ chyba juz tak bedzie miał), ale do 1 przespała sama. No i potem niestety nie mogła odbic po cycaniu i spała z mamusią - do wpól do 6 ;D cycanie i spanko do 9. Super No i teraz znowu zasnęła ;D Chyba odsypia wczorajszy dzień
A my do północy z płaczem... bo mi sie kurka zachciało mielonego.Wrrrrrrrr.......
Mam BoboFruta jabłkowo-jagodowego do wypicia.czaję sie na niego od wczoraj ale po sensacjach Tośki zaczełam sie zastanawiać...
Mam BoboFruta jabłkowo-jagodowego do wypicia.czaję sie na niego od wczoraj ale po sensacjach Tośki zaczełam sie zastanawiać...
Ja jeszcze soków nie piłam ale za to wczoraj zjadłam normalnego ludzkiego rosołku 2 michy - ugotowany z kapustką włoską owkrst i zakąsiłam dwoma wielkimi drożdzówkami mniam mniam ;D i było ok nawet bym powiedziała, że bardzo ok bo moje dziecko czasem nie może się wyprukać a to wszystko z przejedzenia ;D a tu wczoraj nic a nic szok : : a jadł naprawdę sporo.
Pani doktor powiedziała żebym mu nie ograniczała bo on teraz musi nadganiać rówieśników ;D - powiedziała, że gdyby był na butli to by wprowadziła mini dietę a, że jest wyłącznie na cycu to ma jeść ile wlezie
Pani doktor powiedziała żebym mu nie ograniczała bo on teraz musi nadganiać rówieśników ;D - powiedziała, że gdyby był na butli to by wprowadziła mini dietę a, że jest wyłącznie na cycu to ma jeść ile wlezie
Antares, gdzieś pisałaś że herbatkę koperkową można tylko przez pewien czas pić - ja nic takiego nie znalazłam na tych moich koperkach, piłam już Hippa i teraz wsuwam Kugera bo tańsza To są herbatki dla niemowląt, może dlatego? Jakiego koperka Ty wsuwasz?
reklama
Podziel się: