reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

reklama
No tak, a u nas do 22 znowu przerwa w spaniu (ten typ chyba juz tak bedzie miał), ale do 1 przespała sama. No i potem niestety nie mogła odbic po cycaniu i spała z mamusią - do wpól do 6 ;D cycanie i spanko do 9. Super No i teraz znowu zasnęła ;D Chyba odsypia wczorajszy dzień

A my do północy z płaczem... bo mi sie kurka zachciało mielonego.Wrrrrrrrr.......
Mam BoboFruta jabłkowo-jagodowego do wypicia.czaję sie na niego od wczoraj ale po sensacjach Tośki zaczełam sie zastanawiać...

Ja jeszcze soków nie piłam ale za to wczoraj zjadłam normalnego ludzkiego rosołku 2 michy - ugotowany z kapustką włoską owkrst i zakąsiłam dwoma wielkimi drożdzówkami mniam mniam ;D i było ok nawet bym powiedziała, że bardzo ok bo moje dziecko czasem nie może się wyprukać a to wszystko z przejedzenia ;D a tu wczoraj nic a nic szok ::) ::) a jadł naprawdę sporo.
Pani doktor powiedziała żebym mu nie ograniczała bo on teraz musi nadganiać rówieśników ;D - powiedziała, że gdyby był na butli to by wprowadziła mini dietę a, że jest wyłącznie na cycu to ma jeść ile wlezie :D :D

Antares my także tylko do 22 i chyba po barszczu ukraińskim, bo nic takiego więcej nie jadłam. Ale Plantex pomógł na szczęście bo juz nie wiedziałam co robić... :(

no widzisz kurka....ech... ja z herbatkami jeszcze nie eksperymentuję.Tylko sobie zapodaję w nadziei, że z mleczną rzeką popłynie do Tosieńki :)

Antares, gdzieś pisałaś że herbatkę koperkową można tylko przez pewien czas pić - ja nic takiego nie znalazłam na tych moich koperkach, piłam już Hippa i teraz wsuwam Kugera bo tańsza :) To są herbatki dla niemowląt, może dlatego? Jakiego koperka Ty wsuwasz?

Tak jak pisze Misia - też kupiłam w aptece - HERBAPOLZielnik Apteczny - Koper włoski fix.Dokładnie jest napsiane, że kopru włoskiego nie nalezy stosować systematycznie dłużej niż 3 tyg.

reklama
A, to tylko ja się raczę herbatkami instant dla niemowląt :) I zastanawiam się, dlaczego tak słabo działają ;)
Co to znaczy "systematycznie" w przypadku koperku? Raz dziennie? dwa razy? hmmm...

Do góry