reklama
hmm wg przepisu wychodzi przepyszne...:
Skład:
- 350 g marchwi
- łyżka masła
- 350 g zielonego groszku.
- cukier
- sól
Sposób wykonania:
Marchew umyj, obierz i pokrój w kostkę, dodaj groszek zielony. Następnie duś na gorącym maśle (na małym ogniu), a potem przypraw solą i cukrem, podlej odrobiną wody i uduś pod przykryciem. Można potrawę zagęścić mąką.
Skład:
- 350 g marchwi
- łyżka masła
- 350 g zielonego groszku.
- cukier
- sól
Sposób wykonania:
Marchew umyj, obierz i pokrój w kostkę, dodaj groszek zielony. Następnie duś na gorącym maśle (na małym ogniu), a potem przypraw solą i cukrem, podlej odrobiną wody i uduś pod przykryciem. Można potrawę zagęścić mąką.
karola7
Fanka BB :)
Marchew z groszkiem u nas odpada, tzn groszek - bo podejrzewam, że to on był przyczyną naszej niedzelnej nieprzespanej nocki. Dlatego ja robię samą marchew (tak jak Misia pisała).
Misiu a jak ty pieczesz tą piers? W folii, z jakimiś ziolami?
Ryż z jabłkiem też sobie podjadam, tylko ja to wszystko duszę na ogniu i duzo cukru (to tak zamiast czekolady ).
Misiu a jak ty pieczesz tą piers? W folii, z jakimiś ziolami?
Ryż z jabłkiem też sobie podjadam, tylko ja to wszystko duszę na ogniu i duzo cukru (to tak zamiast czekolady ).
reklama
Klara u nas to samo Olcia ma wysypkę na buźce i od dzis koniec z twarogami i przyprawami, dzis chudy rosołek z makaronem ryżowym boje sie cośKlara pisze:wprowadzalam powoli produkty nowe obserwowalam bylo super ....ale przesadzilam teraz zaczynam znów ścislą dietę mala dostala takiego uczulenia że jak patrzę naaa nią to mi się serce kraje
tłustszego zjeśc!
Podziel się: