reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

Ja mam ostatnio cienki apetyt na cokolwiek. Jak cos zjem, to mam wrazenie ze mi peknie zoladek, a nie sa to jakies gigantyczne ilosci. Postanowilam ze ogranicze cukier, bo chyba pochlanianie slodzonych napoi i drozdzowek w ramach kazdego posilku nie wyjdzie mi na dobre.
Zreszta odkad nie moge zbytnio chodzic i prawie caly czas leze, to mi sie chyba zwolnila przemiana materii i jakos tak slabo mi sie wszystko trawi. Ciagle mam wrazenie pelnosci.

reklama
ja dzisiaj wepchalam na sile kotleta z indyka i frytki...od kad jestem w ciazy frytki nie wchoidza mi ale nie mialam mocy na nic innego do przyrzadzenia...poza tym stracilam apetyt gdyby nie fakt ze cos trezba jesc i ssie wzoladku to nie jadla bym..... jutro bastuje z porzadkami ...boje sie dzisiejszych wynikow....ech......ogolnie to slone rzeczy mi nie wchodza...a slodycze sredniiawo ale juz wole je ;-)
Karolla ja placki juutro chyba zrobie.....

Oj ja grochówkę miałam w zeszłym tygodniu. Dopiero po ugotowaniu z groszu wypłynęły robalki. Fuuuuj! Marek ich nie zauważył, zjadł, oblizał się i pochwalił, że pyszne było. Nie mogłam mu prawdy powiedzieć i lepiej niech tak zostanie

Dziewczyny prosze pomózcie ;D ;D
mam niepohamowana ochote ma murzynka(ciasto) :) :laugh:
a nie mam przepisu,jesli mozecie napiszcie

reklama
na murzynka to nie mam,ale objadam sie wlasnie KARPATKA, ktora wczoraj pierwszy raz robilam,mniammniam...tak szybko,i taka dobra i tania :) mniammmmmm,dzidzi tez smakuje ;D

Do góry