reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

A my w sobote bylismy u znajomych na kolacji no i specjalnie dla mnie kupili śledziki. hihi, tylko mi juz smaczek na nie przeszedł, ale zjadłam i były pycha. no i jeszcze zrobili przepyszna sałatkę z pieczarek, groszku, jajek i szczypiorku - rewelacja. zamierzam poczestować moich niedzielnych gości.

reklama
Magdusia! Przybij piątkę. Kocham ziemniaki, wszystkie z wyjątkiem tych "z wody", tak się fachowo zwą (siostra dyplomowany kucharz uświadamia mnie w tej materii). Na imieniny mamy zrobiłyśmy takie paluszki ziemniaczane. Ciasto jak na kopytka tylko z majerankiem i gałką muszkatałową, zrolowane jak kopytka tylko w większe odcinki pocięte. Różnią się tym od kopytek, że obtacza sie je np.w wiórkach kokosowych i smaży. Palce lizać, goście chwalili i na stole lepiej się prezentują niż te "z wody" i łatwiej się częstować.

Przybijam piąteczkę dynia:) No i widzę, że suwaczkami idziemy łeb w łeb hehe >Wiesz już co będzie??Chłop czy babeczka? NO i skĄd jesteś? Bo ja Z Gdyni:)

Magdusiu. Byliśmy z mężem na USG 2 tygodnie temu ale pani powiedziała, że jeszcze jąderek nie widzi, więc temat płci pozostaje tajemnicą. Marek, jak to facet, marzy o synu, ja też (dwa wory ciuszków po siostrzeńcach męża dostaliśmy) ale jeśli będzie córcia tak samo będziemy się cieszyli, bo to nasze pierwsze i wytęsknione dziecko.
Niestety daleko do siebie mamy. Jestem z Radzynia Podlaskiego (takie małe miasteczko, ok.18 tys. mieszkańców, z bardzo prowincjonalnym klimatem), szukać trzeba na środkowym wschodzie kraju.
Część rodziny mego ojca mieszka w Gdańsku, ojciec też tam mieszkał i w stoczni pracował ale uciekł jeszcze przed wszystkimi zadymami w 70 latach i zjechał na spowrotem na wschód. COś go tu ciągnęło potem się okazało, że to przeznaczenie i oto jestem ja i moje dwie siostry i dwa metry młodszego brata.

Wow to braciszek niezły:) Ja mam siostrzyczkę młodszą o 3 lata i ma 186 cm wzrostu więc też niczego sobie hehehe

Brat nam się udał to fakt, przystojniacha, ostatnio malarzom pozował do aktu. Niestety towar eksportowy, wyjechał tym razem do Finlandii i się chyba zakochał w artystce malarce. Obiecał przyjechać i powitać na świecie nasze maleństwo.

haha Dynia bede mieszkac niedaleko Ciebie w Siedlcach.... Magduska tez mam siostre mlodsza o 3 latka....i tez wyzsza odemnie :-)

Cześc Dziewczyny jaka ja jestem dziś na siebie zła....zaraz po porzyjściu z pracy,pobiegłam do kuchni,pod pretekstem zrobienia herbaty i zjadłam przy okazji 3kawałki ciasta ze śliwka i 2 wafle z masą toffi...ale mowie wam nie mogłam sie powstrzymać,dopóki wszystko nie znikneło z talerzyka ;D
Ateraz ide grzać obiadek,bo mąż żarłok wraca zaraz.pozdrawiam.

Myfciu w Siedlcach mam brata ciotecznego a pod Siedlcami dwie ciotki. Mam sporą rodzinkę, w różnych miejscach Polski, przy zwiedzaniu kraju sporo oszczędzam na hotelach ;D.

reklama
Anetka dziecko a czemu ty zła jestes na siebie ;) że sobie pofolgowałas ej no nie żartuj pomyśl jak maleństwu było miło
w takich słodkościach pływać !!! Dobra mama z Ciebie ;) :)

Do góry