reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

reklama
a ja zrobiłam buritos :) i właśnie je zjedliśmy na kolację ;D Pycha pych pycha :) Karolla dzięki za podpowiedź co do naleśniczków :) Mniiiiiiiiaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

Sorki, że na tym wątku ale nie wiem co jest grane czy to wina tego co jem - bo codziennie wieczorem i rano mnie czyści dokładnie :mad: Podejrzewałam, że to po orzechach włoskich bo przecież to błonnik, więc je odstawiłam a tu dzisiaj znowu. Hm.... dobrze się czuję i nic mnie nie boli tylko wieczorami mam wzdęcia i ten problemik no i z rana również. Już dzisiaj stwierdziłam, że zrobie dzień bez surowizny tzn. warzyw i owoców. Zjadłam zwykłą kajzerkę z masłem - no zobaczy. A moze też tak nieraz macie???

Ja to mam róznie :) na poczatku nie dawałam rady, bo nie mogłam a teraz :) raz tak a raz tak ale ogólnie - wszystko gra :) Wydaje mi się, ze wszytko u Ciebie w porządu :)

Rybka pisze:
Sorki, że na tym wątku ale nie wiem co jest grane czy to wina tego co jem - bo codziennie wieczorem i rano mnie czyści dokładnie :mad: Podejrzewałam, że to po orzechach włoskich bo przecież to błonnik, więc je odstawiłam a tu dzisiaj znowu. Hm.... dobrze się czuję i nic mnie nie boli tylko wieczorami mam wzdęcia i ten problemik no i z rana również. Już dzisiaj stwierdziłam, że zrobie dzień bez surowizny tzn. warzyw i owoców. Zjadłam zwykłą kajzerkę z masłem - no zobaczy. A moze też tak nieraz macie???

Rybko ja tak miałam ostatnio, to niby to moje zatrucie, ale poszłam do internisty i ten stwierdził że to od hemoferu, tego żelaza... no to nie biorę go już ale dzisiaj rano też mnie sczyściło... więc? aha i jeszcze mam potworną zgagę, której nie udaje mi się niczym zwalczyć i to około godzinki 1 w nocy mnie tak porządnie pali... aż tak mocno że muszę zwymiotować... jak zwymiotuję to troszkę lepiej ale i tak jest mi źle... kurcze nigdy nie miałam aż takich problemów, może to jakaś grypa jelitowa?

Kurcze ale nie biorę żadnych witaminek i proszeczków typu magnez czy żelazo - to może przesadziłam z produktami, które je zawierają ::)

Dziś nie wytrzymałam tak na sucho i zjadłam choroba jasna kapuśniak i po pół godzince zaliczyłam "szuflandię" :(

Teraz zjadłam kromkę bułki z masłem i wypiłam miętę i czuję się jak po zatruciu jakoś w żółądku dziwnie no ale jeszcze nie biegnę - a i zjadłam troszkę jagód ze słoiczka może to zatrzyma moje sensacje :mad: Już też się zaczęłam zastanawiać czy to nie jakaś grypa żołądkowa. Jak mi nie przejdzie to w poniedziałek chyba odwiedzę internistę. :(

reklama
Do góry