reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

Myfa zdolniacha z ciebie. A ja dzisiaj na suróweczke zaserwowałam marchewke tartą z jablkiem - taka mała zachcianka, chyba w ten sposób zastepuje sobie słodycze. A tak bym zjadła ptasie mleczko :p ::)

reklama
Karola7 oj ptasie cytrynowe mleczko mniammm......zjadla bym a surowke z jablka i marchewki uwielbiam......do bigosu nie pasuje :-( pewnie pojutrze zrobie

Dzięki Myfciu :-* :-* za Twój przepisik ja dodaje czesto kapustki kiszonej ale mam taką robioną przez mojego dziadzia wiec jest pychotka
nie lubie takiej kupowanej bo ma za mało soku ! Wypróbuje Twój przepis zrobie bigos w sobote bo w niedziele meżuś wraca to bedzie jeszcze
lepszy ;) Buziaki!!!

Buritos wow !!! Ja robiłam kiedyś z mąki, wody, oliwy - 2 łyżki i trochę soli - bo chciałam takie zwykłe placki mączne jak tortille najlepsza maka
kukurydziana ;)

Myfa ze mnie tez jest samouczek!! :) i również w razie klopotow w kuchni dzwonie do mamy! :D ach co bysmy bez nich zrobiły... ::)
a na gołąbki to mi narobilyście takiego smaka że szok!!! ale przyznam że jeszcze sama nie robilam... moze juz czas... ::) :)

Karolla pisze:
Buritos wow !!! Ja robiłam kiedyś z mąki, wody, oliwy - 2 łyżki i trochę soli - bo chciałam takie zwykłe placki mączne jak tortille najlepsza maka
kukurydziana ;)

super dzięki, ale kurka nie mam kukurydzianej moze byc zwykła? A własnie to sie smazy na suchej patelni czy normalnie na tłuszczu?

A ja zrobiłam golonkę ale taką bez kości i bez skóry - wiec mało tłuszczyku. Napeklowałam ją przyprawami - postała tajk przez noc i wrzuciłam do rękawa i na gorącą wodę. Gotowała się dosyć długo ale za to po wyciągnięciu miód w gębie soczysta i mieciutka. Do tego zaserowałam ziemniaczki pieczone w mundurkach ale w plastrach z przyprawami i suróweczkę z czerwonej kapustki - paluchy lizać polecam ;D ;D

reklama
Antares moze byc zwykła ja patelnie smaruje oliwą dosłownie smaruje papierkiem kuchennym i potem na takiej piekę po 5-6 naleśnikach mozesz znowu posmarowac oliwka

Do góry