reklama
Dzięki Myfciu :-* :-* za Twój przepisik ja dodaje czesto kapustki kiszonej ale mam taką robioną przez mojego dziadzia wiec jest pychotka
nie lubie takiej kupowanej bo ma za mało soku ! Wypróbuje Twój przepis zrobie bigos w sobote bo w niedziele meżuś wraca to bedzie jeszcze
lepszy Buziaki!!!
nie lubie takiej kupowanej bo ma za mało soku ! Wypróbuje Twój przepis zrobie bigos w sobote bo w niedziele meżuś wraca to bedzie jeszcze
lepszy Buziaki!!!
gosiaf
Fanka BB :)
- Dołączył(a)
- 26 Wrzesień 2005
- Postów
- 310
Myfa ze mnie tez jest samouczek!! i również w razie klopotow w kuchni dzwonie do mamy! ach co bysmy bez nich zrobiły... :
a na gołąbki to mi narobilyście takiego smaka że szok!!! ale przyznam że jeszcze sama nie robilam... moze juz czas... :
a na gołąbki to mi narobilyście takiego smaka że szok!!! ale przyznam że jeszcze sama nie robilam... moze juz czas... :
Karolla pisze:Buritos wow !!! Ja robiłam kiedyś z mąki, wody, oliwy - 2 łyżki i trochę soli - bo chciałam takie zwykłe placki mączne jak tortille najlepsza maka
kukurydziana
super dzięki, ale kurka nie mam kukurydzianej moze byc zwykła? A własnie to sie smazy na suchej patelni czy normalnie na tłuszczu?
A ja zrobiłam golonkę ale taką bez kości i bez skóry - wiec mało tłuszczyku. Napeklowałam ją przyprawami - postała tajk przez noc i wrzuciłam do rękawa i na gorącą wodę. Gotowała się dosyć długo ale za to po wyciągnięciu miód w gębie soczysta i mieciutka. Do tego zaserowałam ziemniaczki pieczone w mundurkach ale w plastrach z przyprawami i suróweczkę z czerwonej kapustki - paluchy lizać polecam ;D ;D
reklama
Podziel się: