reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

A ja dziś robiłam gulasz z szynki i chyba będe go jeść przez kilka dni hehe bo męża nie ma:) a troszkę z ilością przesadziłam. No i sobie ugotuje kaszkę gryczaną i będzie mniam mniam:)

reklama
Karolla ale masz dobrze, nie ma to jak własnej roboty kiszona kapusta taka bym surowa jadla :-)
Gosia daj kawalek ptasiego mleczka u mnie tytlko sernik, ale szczerze mowiac nie mam ochoty...wcinam drugi kisiel w dzisiejszym dniu.....
a te nalesniczki chyba zrobie kiedys.....

przeczytałam ostatnio ze jedzenie czekolady w ciązy wpływa pozytywnie na późniejsze zachowanie, aktywność i nastrój malucha! :D ;D czyli jak chcemy miec weselszą dzidzie to tżeba jeść czekoladę!!! ;D np. ptasie mleczko! ;) :D

Ha ha to moja bedzie śmieszkiem na maksa bo matka zapycha sie teraz słodyczami ;) a na początku ciąży patrzec na słodkie nie mogłam a teraz codziennie cos
oj boje sie o wynik tej glukozy zobaczymy wieczorkiem !

Karolla, ja tez nie moglam patrzec na slodkie na poczatku ciazy. A teraz, az sie sama siebie boje, bo jestem jak odkurzacz. Dzis na przyklad zamarzyly mi sie ciagnace krowki, w zwiazku z czym moj mezus dostal sms, zeby je kupic w drodze z pracy. Juz nie wiem czy bardziej czekam na niego, czy na ciągutki :laugh:

Gosia ja ptasie mleczko jem tonami jedno opakowanie na raz
mój mężuś to obserwuje i widze że go aż mdli od tych moich słodkości ;D ale teraz chyba dla równowagi
mam ochotę na pieczone mięsko,właśnie wstawiłam do piekarnika boczuś mniam ,mniam :laugh:
i z niecierpliwością czekam,a ślinka cieknie od tych zapaszków.

Oj takie ciągnące krówki pycha ale mi smaka zrobiłaś dzisiaj idziemy ze znajomym na kolacje to sobie porcje lodów zamówię we Fridaysie
tam są takei mega słodkie pychota!!!! ;D

a mnie dzisiaj zmulilo na maxa sernik zjadalam ale bardziej moje oczy jadly niz ja....hmmm dziwne raz mam napad na slodkie z drugiej strony nie chce mi sie nic z tego nie rozumiem.....a krowki takie ciagnace sie ech uwielbiam........sam cukier ale jaka pysznosc...noi wate cukrowa uwielbiam...

reklama
Myfa,ja tez sie lapie na tym ze oczka chca a zoladek nie bardzo. Dzis rano zjadlam dwie wielkie porcje Cheeriosow z mlekiem, sa strasznie slodkie no i przy drugiej porcji(ktora moglam sobie odpuscic) zemdlilo mnie.

Do góry