reklama
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
Karolla ale masz dobrze, nie ma to jak własnej roboty kiszona kapusta taka bym surowa jadla :-)
Gosia daj kawalek ptasiego mleczka u mnie tytlko sernik, ale szczerze mowiac nie mam ochoty...wcinam drugi kisiel w dzisiejszym dniu.....
a te nalesniczki chyba zrobie kiedys.....
Gosia daj kawalek ptasiego mleczka u mnie tytlko sernik, ale szczerze mowiac nie mam ochoty...wcinam drugi kisiel w dzisiejszym dniu.....
a te nalesniczki chyba zrobie kiedys.....
Karolla, ja tez nie moglam patrzec na slodkie na poczatku ciazy. A teraz, az sie sama siebie boje, bo jestem jak odkurzacz. Dzis na przyklad zamarzyly mi sie ciagnace krowki, w zwiazku z czym moj mezus dostal sms, zeby je kupic w drodze z pracy. Juz nie wiem czy bardziej czekam na niego, czy na ciągutki :laugh:
ida7
Zaangażowana w BB
Gosia ja ptasie mleczko jem tonami jedno opakowanie na raz
mój mężuś to obserwuje i widze że go aż mdli od tych moich słodkości ;D ale teraz chyba dla równowagi
mam ochotę na pieczone mięsko,właśnie wstawiłam do piekarnika boczuś mniam ,mniam :laugh:
i z niecierpliwością czekam,a ślinka cieknie od tych zapaszków.
mój mężuś to obserwuje i widze że go aż mdli od tych moich słodkości ;D ale teraz chyba dla równowagi
mam ochotę na pieczone mięsko,właśnie wstawiłam do piekarnika boczuś mniam ,mniam :laugh:
i z niecierpliwością czekam,a ślinka cieknie od tych zapaszków.
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
a mnie dzisiaj zmulilo na maxa sernik zjadalam ale bardziej moje oczy jadly niz ja....hmmm dziwne raz mam napad na slodkie z drugiej strony nie chce mi sie nic z tego nie rozumiem.....a krowki takie ciagnace sie ech uwielbiam........sam cukier ale jaka pysznosc...noi wate cukrowa uwielbiam...
reklama
Podziel się: