reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

reklama
hej ja mam głównie ochote na słodycze,pączki,makaron,pierożki np z truskawkami,chleb z miodem,pizze, zapiekanki.Owoce ,mięso ,wędliny mogłyby przestać istnieć.

SIEMANKO!

Ja dzisiaj zjadłam z pietnaście pierogów ruskich. A codziennie obiecuje sobie że zaczne się pilnować bo z pierwszym dzieckiem przytyłam 20 kilo i ciężko mi było zrzucić. A jeśli chodzi o placki to mamusia mi często robi niespodfziankę i specjalnie dla mnie smaży (kochana) bo je uwielbiam. Mniam. Pozdrowionka.

Ja odpuściłam placuszki i jadłam solę z kapustką kiszoną no a potem na kolację kukurydza gotowana i oscypek z patelni z zurawiną ach pychotka!!!
A jutro barszcz czerwony z buraczków i pierożki z kapustką i grzybami od babci!!

Oj pierozki - zjadłabym nawet teraz o .... 4:15 !!!! Pewnie wszystkie sobie smacznie śpicie. a mnie obudziła spadająca książka :mad: jakąś godzinke temu i nie moge usnąć :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:. No więc raczę się gorącą herbatką no i klikam z nadzieją, że sen przyjdzie jak się troszke zmęczę.

No i jestem sama i nie ma sie do kogo przytulić :(

Cos ucichlo na naszym forum zachciankowym....no co Wy? Nie podpowiecie co tam nowego na obiadek? Ostatnio krolowaly placki ziemniaczane, a co teraz jest na topie? Ja np dzisiaj w sklepie oszalalam na widok klusek slaskich... fakt, ze to nie to samo co wlasnej roboty ( prawda jest taka, ze nigdy ich nie robilam, nie jestem geniuszem kulinarnym, hihhi). I dzisiaj wcinam kluski!

reklama
Do góry