reklama
SIEMANKO!
Ja dzisiaj zjadłam z pietnaście pierogów ruskich. A codziennie obiecuje sobie że zaczne się pilnować bo z pierwszym dzieckiem przytyłam 20 kilo i ciężko mi było zrzucić. A jeśli chodzi o placki to mamusia mi często robi niespodfziankę i specjalnie dla mnie smaży (kochana) bo je uwielbiam. Mniam. Pozdrowionka.
Ja dzisiaj zjadłam z pietnaście pierogów ruskich. A codziennie obiecuje sobie że zaczne się pilnować bo z pierwszym dzieckiem przytyłam 20 kilo i ciężko mi było zrzucić. A jeśli chodzi o placki to mamusia mi często robi niespodfziankę i specjalnie dla mnie smaży (kochana) bo je uwielbiam. Mniam. Pozdrowionka.
karola7
Fanka BB :)
Oj pierozki - zjadłabym nawet teraz o .... 4:15 !!!! Pewnie wszystkie sobie smacznie śpicie. a mnie obudziła spadająca książka jakąś godzinke temu i nie moge usnąć . No więc raczę się gorącą herbatką no i klikam z nadzieją, że sen przyjdzie jak się troszke zmęczę.
No i jestem sama i nie ma sie do kogo przytulić
No i jestem sama i nie ma sie do kogo przytulić
Aska K
Mama Marcelka:)
Cos ucichlo na naszym forum zachciankowym....no co Wy? Nie podpowiecie co tam nowego na obiadek? Ostatnio krolowaly placki ziemniaczane, a co teraz jest na topie? Ja np dzisiaj w sklepie oszalalam na widok klusek slaskich... fakt, ze to nie to samo co wlasnej roboty ( prawda jest taka, ze nigdy ich nie robilam, nie jestem geniuszem kulinarnym, hihhi). I dzisiaj wcinam kluski!
reklama
Aska K
Mama Marcelka:)
nooooo karolla, zapomnialam, kukurydza tez dzisiaj bedzie, heheheh. lepiej nie probuje z ta mamba, bo jeszcze mnie wciagnie
Podziel się: