reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Gosia wiem co czujesz, ja też miałam dzisiaj wychodne :-)

Ja właśnie jem kolacje a tatuś usypia małą :-) Musze go troszkę wykorzystać bo od kwietnia zmienia prace i będę sama w ciągu tygodnia z Madzią.

reklama
Czołem:-)
matki Dzieci ulewających a nie zastanawiałyście się nad podaniem nutriconu? Bo mi to wczoraj polecił pediatra ale jak czytam opinie na necie to powoduje ból brzuszka i zaparcia:no: Wczoraj Kubuś został zważony i przybrał w 3 tyg 1 kg i jest już co nosić na rękach:-) czyli pomimo ulewania coś mu w brzuszku zostaje

ja polecam Nutriton...dodawlam go pierwszej corze i nie bylo problemy z brzuszkiem...teraz tez troszke dodajemy....i jak na razie kupy i brzuszek ok....

Zanetka spokojnej nocki....

Bella :-D:-D:-D

Domikcw gratulacje...

Hejo !

Co tu taki marny ruch w interesie :eek: ?

Bella pojęcia z lodami nie mam, dawaj odpowiedz :-D

Martuszka ja ten nie wiem ile kanalików mam, dużo chyba bo wczoraj fontanne miałam jak nacisnelam :-p

Piękna noc mieliśmy, Cortin zjadł mleczko po kąpieli przed 20, potem 23, 3 i o 6 :-) mogłoby mu tak zostać ;-)

Glodna jestem :eek: cortinek kima od 7 a ja zamiast dospac przylazlam klikać :-p

Ostatnia edycja:
Za nami tez piękna noc- zwłaszcza ze synek spał od 9 do 2:) a potem karmienie po 4.

Musze sie Wam pochwalic-udalo mi sie bez problemu ściągnąć 70ml mleka wiec jest szansa na wychodne jakies jupiii:D galeria mi sie marzy:)

witajcie mamusie, w niedziele chyba nas wypuszcza, z mala juz o wiele lepiej. Dziewczyny, znacie jakies dobre maasci do pupci? Laura ma strasznie odparzone poslady a te ich szpitalne preparaty nic nie dzialaja, swoich nie moge stosowac ale powiem mamie zeby kupila i mi przemyci bo niedlugo jej sie dziury w tej dupce porobia. Czekamy na obchod, zobaczymy co doktor powie.
Pozdrawiamy

Morning!

Cortina. Ha! Club Mleczarki ;) Jak byłam w szpitalu leżała z nami dziewczyna, która miała problem z małą ilością pokarmu tak jak przy pierwszym dziecku. Widocznie tego się spodziewała i teraz, więc nie była za bardzo przygnębiona za to cytowała znajomą lekarkę, która ją pocieszała słowami "No niestety - z krowy mięsnej nie zrobisz mlecznej" ;)))

Poli. Ale fajna nocka. U nas nie chce być inaczej - co 2h pobudka! W tym jedna trwała 1,5h... Jestem nieprzytomna.

Gosia. Wow. 5h?! Co za wynik. Ja liczę jutro na góra 2h, żeby z dziewczynkami gdzieś wyjść.

Edit: Agaod. Super, że wychodzicie! Ja polecam Linomag - u nas po tej strasznej pupce po szpitalu zdziałał cuda. Najpierw przez pierwsze dwa dni używałam Sudocreamu, ale położna jak przyszła powiedziała, że u dziewczynek się od Sudocremu odchodzi bo skleja wargi sromowe. Tak więc Linomag polecam!

Ostatnia edycja:
witajcie mamusie, w niedziele chyba nas wypuszcza, z mala juz o wiele lepiej. Dziewczyny, znacie jakies dobre maasci do pupci? Laura ma strasznie odparzone poslady a te ich szpitalne preparaty nic nie dzialaja, swoich nie moge stosowac ale powiem mamie zeby kupila i mi przemyci bo niedlugo jej sie dziury w tej dupce porobia. Czekamy na obchod, zobaczymy co doktor powie.
Pozdrawiamy

U nas pomógł tormentiol i moczenie w kalium hypermanganicum,wogóle nie pomógł bepanthen ani sudokrem.
I lekarka kazała jeszcze posmarować pimafucortem na antyb.i p/grzybicz.i zeszło odrazu ale na ten specyfik trzeba mieć rp.

reklama
Do góry