reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Czołem mamuśki!

poli jakbym mogła to wysłałabym Ci wszystkie przeciwbólowce świata żeby ulżyć. Ja podobnie jak smoniczka mam, że zwykłe badanie boli a co dopiero jakiś MASAZ (nazwa w ogóle zajefajna, masaż pfy). Mam nadzieję, że skończą Ci się szybko męki i będzie po wszystkim.

Widzę, że nocna zmiana szalała włącznie z Prezeską:szok:

nacik przepraszam, ale strasznie mnie rozbawiłaś z ta wanną - się uśmiałam, bo wyobraźnia podziałała. Ja kombinuję jak chcę sobie usiąść w brodziku pod prysznicem, który jest tak mały że sama nie wiem jakie ja tam akrobacje wyczyniam i się mieszczę:confused2:

po wczorajszej wizycie jakoś mnie tak naładowało optymistycznie i w końcu stwierdziłam, że dobra! Mogę rodzić, niech boli, niech się dzieje cokolwiek, mogę robić siarę na cały oddział, ale już mogę rodzić:eek: Ciekawe co na to mój dzieć z wielką głową;-):confused2:Pewnie dupa i sobie poczekam po terminie:crazy:
Lecę stworzyć śniadanie i poczyniać akrobacje prysznicowe.

Ciekawe który dziedzic dziś się wykluje....która była zapisana na dziś?

reklama
Eh ja po badaniu.. myślałam, ze umre z bólu. Wody czyste, wyniki ok, skurcze ze krzyzowe to na ktg ich nie ma.. Lekarka stwierdzila, ze w pon do domu..W pon na szczęśscie jest moj gin, oby bylo jak obiecal..

Cześć!

U mnie też skurcze były od 4:00 do 5:30 co 3 min i tylko z tego wszystkiego ból krzyża został i totalne rozbicie :/ Może młoda postanowi wyjść dzisiejszej nocy? A może za dwa tygodnie, niech to szlag...

Poli. Kciuki cały czas zaciśnięte!

Cortina. Nazbieraj dzisiaj pieluszek w ciągu dnia i zapodaj serie jak Ci będą w nocy pod oknem dywagować!

Dziś mój kochany Marcin tak cicho wstawał do pracy, że tak się rozbudziłam, że chyba z godzinę usnąć nie mogłam, no i w rezultacie sobie już dużo nie pospałam.:eek:

Poli trzymam kciuki za Ciebie, oby jednak w poniedziałek wywołali Ci ten poród.

dreamuś o ile dobrze pamiętam to Ci nasz Prezes przekazał opiekę nad listą rodzących:-D

poli trzymam kciuki biedactwo, niech się szybko Leoś wykluwa :happy: przeszłaś już takie męki, że sam poród to będzie pikuś...

paol1nka łączę się z Tobą w bólu zgagowym...masakra, mnie też brzuch opadł, myślałam że koniec tej męczarni a tu ni z gruchy ni z pietruchy mega zgag aż się mnie w nocy obudził...:angry:

a ja dziś będę robił henne :-D

Ale tu nudy:eek: Pewnie dopiero najszybciej w pon urodzę:confused2: dzieki laski za kciuki, przydadzą sie. U Was widze tez rożne przeboje..pewnie ktoras będzie szybsza ode mnie:tak:

Poli - nie zazdroszczę tego leżingu w spa.

Oby jak najszybciej synek wyszedł.

Martuszka - na ropiejące oczko napar ze świetlika zaparzasz moczysz w chlodnym wacik i przemywasz z 4-5 razy dziennie przejdzie raz dwa.Do tego żel ze świetlika, ale taki czysty jak byś w aptece dostała

Cortina- ty to jesteś niemożliwa, zamiast siły zbierać to nam tu umilasz życie :-D

Na te patologię to jak któraś pisała nazbieraj pieluszek i atakuj.

Ale dziś pospałam od 22,30-9,40 :szok::szok:

Zmykam na spacerek bo pogoda cuuuudna słonko zerrooo chmurek.

Miłego dnia wam

Niech która się rozpakuje by przynajmniej jeden bobas dziennie wyskoczyl....

zanetko prezes przekazał a i owszem, ale jak prezes taka mobilna i trzyma piecze, to nawet sie nie zainteresowalam;-) hehehe...kobiety w ciazy sa takie roztrzepane.:-p

poli jak nudy, to może jeszcze jakis masaż w spa?:eek::oo::growl::evil:

kwasia paolinka u mnie też jeszcze zgagulec trzyma, ale jakby mniejszy (a objadam się jak głupia, jakaś glodzila przedporodowa mnie ogarnęła w tym tygodniu).

jenyyyyyy ale sie nudzeeeeeeeeeeeeeee....chyba jeszcze raz przepakuję torbę:nerd:

reklama
Poli trzymaj się i każ Leosiowi natychmiast wychodzić. powiedz mu, że żarty się skończyły:-p najmocniej chyba z nas wszystkich cierpisz, więc najmocniej trzymam za Ciebie kciuki !!

ależ dziś piękna pogoda, zaraz wskakuję do wanny, doprowadzam się do porządku i pierwszy raz od 3 tyg idę z Dawidem na spacer :-) nareszcie skończyły się choróbska i można wyjść

Do góry