reklama
kasiadz
Fanka BB :)
dziewczyny ja już od 3 tyg mam 3 stopień dojrzałości łożyska, to nie za długo?? dopiero dzisiaj to do mnie dotarło
Martik dzięki za pączusie, na początek dobre i hamerykańskie hiihhi Właśnie dzwonili do mnie rodzice, że jadą w odwiedziny więc mamusia pewnie łakoci nawiezie.
Cortina grunt to dobre nastawienie, w twoim przypadku sprawdza się w 100% przynajmniej wesoło wszyscy mają Normalnie już sobie ciebie wyobraziłam jak wchodzisz na oddział z bananem na buzi i stwierdzasz, że ty na wczasy
Annaroksana i jak skurczybyki? ruszyło coś?
Cortina grunt to dobre nastawienie, w twoim przypadku sprawdza się w 100% przynajmniej wesoło wszyscy mają Normalnie już sobie ciebie wyobraziłam jak wchodzisz na oddział z bananem na buzi i stwierdzasz, że ty na wczasy
Annaroksana i jak skurczybyki? ruszyło coś?
Cortina
Smoniczka nastawienie wazna rzecz ;-) widzę ze do tych skwaszonych lasek polozne średnio mile, wiec trza sie usmiechac wogole jakie tu małolaty z brzuchami, masakra
Kasiadz ja z córka chodziłam długo z łożyskiem w 3st
Poli nie mów ze rodzisz, podejrzane ze cię tu jeszcze nie było
Kasiadz ja z córka chodziłam długo z łożyskiem w 3st
Poli nie mów ze rodzisz, podejrzane ze cię tu jeszcze nie było
witam mamuśki!
Cortina to rozluźniaj tam te wszystkie sztywniary, przynajmniej czas jakoś fajniej zleci;-) (podrzucam wypasionego jaśka)
mmmmmmmmmmmm właśnie zjadłam pączka i mi małoooooooookto ma więcej????????? jeszcze nigdy mi tak pączki nie smakowały:-)
Która dzisiaj była na liście? Bo już się pogubiłam. Pani Prezes zrobiła zapisy i...nici. Jakiś bajzel tutaj mamy siostry;-)
Cortina to rozluźniaj tam te wszystkie sztywniary, przynajmniej czas jakoś fajniej zleci;-) (podrzucam wypasionego jaśka)
mmmmmmmmmmmm właśnie zjadłam pączka i mi małoooooooookto ma więcej????????? jeszcze nigdy mi tak pączki nie smakowały:-)
Która dzisiaj była na liście? Bo już się pogubiłam. Pani Prezes zrobiła zapisy i...nici. Jakiś bajzel tutaj mamy siostry;-)
paol1nka
Zjadłam pączka, wcale nie był super pyszny i teraz mi niedobrze :-(
Spać mi się chce, dzisiaj od rana krew oddałam, samochód do mechanika, później zakupy i na pieszo do domu i padłam. Ale! Spotkało mnie coś miłego jak pojechałam zbadać krew- chciałam kupić bilet w parkometrze i koleś akurat odjeżdżał i mi oddał swój- ważny akurat tyle ile potrzebowałam Zdarzają się jeszcze fajni ludzie
Spać mi się chce, dzisiaj od rana krew oddałam, samochód do mechanika, później zakupy i na pieszo do domu i padłam. Ale! Spotkało mnie coś miłego jak pojechałam zbadać krew- chciałam kupić bilet w parkometrze i koleś akurat odjeżdżał i mi oddał swój- ważny akurat tyle ile potrzebowałam Zdarzają się jeszcze fajni ludzie
domikcw
ale u mnie pada!!!!
zastosowalam się do rady pani doktor iiiii.........no i nic ani małego skurczyku...chyba mnie to nie rusza.
moja mała dziś jakaś mało ruchliwa. stresuje mnie to...
ANNAROKSANA i jak?? masz skurczyki, czy poszły sobie?
POLI a u Ciebie??
LORENA super, że oboje czujecie się dobrze.
CORTINA Ty to genialna jesteś. jeszcze Ci Olka potrzymają w brzuchu, bo odział bedzie miał rozrywkę z Tobą
KASIULEC i jak?? trzymamy kciukaski:*
i kto jeszcze rodzi??
dzięki za odpowiedz co do pępuszka
zastosowalam się do rady pani doktor iiiii.........no i nic ani małego skurczyku...chyba mnie to nie rusza.
moja mała dziś jakaś mało ruchliwa. stresuje mnie to...
ANNAROKSANA i jak?? masz skurczyki, czy poszły sobie?
POLI a u Ciebie??
LORENA super, że oboje czujecie się dobrze.
CORTINA Ty to genialna jesteś. jeszcze Ci Olka potrzymają w brzuchu, bo odział bedzie miał rozrywkę z Tobą
KASIULEC i jak?? trzymamy kciukaski:*
i kto jeszcze rodzi??
dzięki za odpowiedz co do pępuszka
Cortina
Drimusiu ! Na czas mojej prezesowskiej hospitalizacji zlecam ci tworzenie listy kolejkowej naszych czarnych sióstr
Bajzel tu się nam robi bo najpierw się pozapisywaly a teraz nie ma komu rodzic nudaaaaa ! ;-)
Mam golebia za oknem, grucha mi, puka w szybę jeszcze trochę i ja go pukne z tego parapetu a najlepsze jest to ze myślałam że mi w brzuchu tak się przelewa i grucha a to ptasior
Bajzel tu się nam robi bo najpierw się pozapisywaly a teraz nie ma komu rodzic nudaaaaa ! ;-)
Mam golebia za oknem, grucha mi, puka w szybę jeszcze trochę i ja go pukne z tego parapetu a najlepsze jest to ze myślałam że mi w brzuchu tak się przelewa i grucha a to ptasior
martik77
Dreamus- ja zamawialam czwartek, ale niestety nic nie zapowiada tego aby moje dziecko bylo ready to go
Czy ktoras moze z was moje kochane lutowki ma w planach dzis zupe pomidorowa? bo mi sie tak bardzo chce... a wczoraj mi sie chcialo bialego barszczu, i zakupilam do barszczyku produkty i juz obiecalam M ze ugotuje... a tu sobie przylazla chec na pomidorowke, najlepiej z ryzem ale nie bede wybredna
Cortina- wlasnie mialam napisac to co domik, ze jak beda mialy tak wesolo z Toba to nie beda chcialy Olka wyciagnac tak szybko:-)
Czy ktoras moze z was moje kochane lutowki ma w planach dzis zupe pomidorowa? bo mi sie tak bardzo chce... a wczoraj mi sie chcialo bialego barszczu, i zakupilam do barszczyku produkty i juz obiecalam M ze ugotuje... a tu sobie przylazla chec na pomidorowke, najlepiej z ryzem ale nie bede wybredna
Cortina- wlasnie mialam napisac to co domik, ze jak beda mialy tak wesolo z Toba to nie beda chcialy Olka wyciagnac tak szybko:-)
reklama
Zanetka_22
Cortina albo obok Turystki, może szybciej Cie skojarzą. NO ja bym chciała, ale nie widzę u siebie żadnej akcjiZanetka a wiesz że napisy są małe ;-)
Dawaj na pato do mnie a jutro zaczniesz rodzic jakbys się zdecydowała mów ze chcesz łóżko obok Cortiny