reklama
kasiadz
Fanka BB :)
Ja nigdy nie krmilam w miejscu publicznym bo mnie to krepowalo. Zawsze byl cyc przed wyjściem i po powrocie w odstępach 2-3 godzinnych. Po marketach i galeriach z dzieckiem nie chodziłam i nadal obie to bardzo sporadycznie bo to siedlisko bakterii rozsiewanych przez ludzi a dodatkowo przez klimtyzacje które nie sa czyszczone i serwisowane. Nawet nasz pediatra mówił ze wraz z przyjściem do polski z zachodu mody na samohody klimatyzwane spowodowalismy pojawienie się u dzieci wielu chorób ktore wcześniej u nas nie występowały.
patik wspaniale, że już jesteście w domu.teraz tylko z górki! czekamy na fotkę Jaśkulca.
kasiadz święte słowa z tą klimatyzacją! jestem jej wróg numer jeden.
studentki gratuluje przetrwania egzaminów. alleluja i do przodu!
smoniczka no właśnie wolę wszystko wyłączyć i zmusić się do leżenia.
jej no końca nie widać z tym choróbskiem. dziś mi doszły zawalone zatoki. pięknie.
kasiadz święte słowa z tą klimatyzacją! jestem jej wróg numer jeden.
studentki gratuluje przetrwania egzaminów. alleluja i do przodu!
smoniczka no właśnie wolę wszystko wyłączyć i zmusić się do leżenia.
jej no końca nie widać z tym choróbskiem. dziś mi doszły zawalone zatoki. pięknie.
annaroksana
Patik super że już w domku;-)
Studentki nasze oby tak dalej
Co do karmienia to na początku moja córa, która smoczka nie chciała, cyckała co chwila. Karmiłam wszędzie gdzie popadło a niestety ławki są zawsze na widoku:-) Ale tak jak mówicie pieluchą można zakryćGrantu nie dostaliśmy gdyż ponieważ mężuś pracuje na fulla i wogóle już nie chcą dawać:-( ale spróbować warto może akurat coś dadzą u Was
Buzia
Studentki nasze oby tak dalej
Co do karmienia to na początku moja córa, która smoczka nie chciała, cyckała co chwila. Karmiłam wszędzie gdzie popadło a niestety ławki są zawsze na widoku:-) Ale tak jak mówicie pieluchą można zakryćGrantu nie dostaliśmy gdyż ponieważ mężuś pracuje na fulla i wogóle już nie chcą dawać:-( ale spróbować warto może akurat coś dadzą u Was
Buzia
domikcw
a ja weny nie mam bo znów zgagulec dokucza
dziewczyny gratuluje zdania egzaminów! zdolne bestie z Was
Zdrówka życzę Wam, dzieciaczką no i mężą
PATIK witaj super, że dziewczynki tak zareagowały na Jasia czekamy na foteczki.
dziewczyny gratuluje zdania egzaminów! zdolne bestie z Was
Zdrówka życzę Wam, dzieciaczką no i mężą
PATIK witaj super, że dziewczynki tak zareagowały na Jasia czekamy na foteczki.
Była dzisiaj u nas położna-wypytałam o wszystko co mnie nurtowało. Za karmienie nie zostałam zlinczowana. Tylko musimy iść w tym tygodniu małego zważyć bo troszkę za mało zjada. Katarem mam się nie przejmować póki nic innego nie dolega-to podobno naturalna reakcja organizmu ze mały tak psika bo ma wąskie przewody nosowe i w ten sposób je oczyszcza. Jeśli będzie za sucho to zakroplić wodą morską albo solą fizjologiczną.
Dołączam do grona przeziębionych, jakiś katar mnie złapał, zatoki zawalone i głowa przez to boli.
Dołączam do grona przeziębionych, jakiś katar mnie złapał, zatoki zawalone i głowa przez to boli.
martuszka5
wpadlam tylko sie przywitac.
zyje ale nie mam sily ani czytac ani pisac.....
zaczelam wlec druga noga....zeszlo z prawej i teraz pradujacy bol w lewej nodze...nie moge chodzic....
do tego 2 dni mialam migrene......
pozdrawiam
zyje ale nie mam sily ani czytac ani pisac.....
zaczelam wlec druga noga....zeszlo z prawej i teraz pradujacy bol w lewej nodze...nie moge chodzic....
do tego 2 dni mialam migrene......
pozdrawiam
poli0105
jestem wreszcie na chwilkę, wykańcza mnie ta nauka z moim małym głąbem:-(
aaa oglaszam wszem i wobec, że byłam dziś nieplanowanie na farbowaniu więc mogę rodzić już jutroo marzeniefryzjer miał okienko, więc musiałam w 20 min być u niego..a ja chodzić przez spojenie k... nie mogękoszmar
gratulujë studentkom zdanych egzaminõw
patik, witaj w domu
martuszka, biedna Ty
A ten filmik o uspakajaniu dzieci widzieliśmy niedawno, mąż jest zachwycony hihi i ma zamiar stosować
aaa oglaszam wszem i wobec, że byłam dziś nieplanowanie na farbowaniu więc mogę rodzić już jutroo marzeniefryzjer miał okienko, więc musiałam w 20 min być u niego..a ja chodzić przez spojenie k... nie mogękoszmar
gratulujë studentkom zdanych egzaminõw
patik, witaj w domu
martuszka, biedna Ty
A ten filmik o uspakajaniu dzieci widzieliśmy niedawno, mąż jest zachwycony hihi i ma zamiar stosować
Ostatnia edycja:
Patik super, że już jesteście w domku :-)
Martuszka biedna ty, życzę szybkiego rozwiązania i żeby te boleści cię w końcu opuściły.
Wiecie co te moje dziecko przechodzi dzisiaj samą siebie Tak mi się wierci w brzuchu, że jak byłam z mężem w sklepie to musiałam co 3 kroki się zatrzymywać, bo tak mnie bolało Nie wiem za co ona się tak mści na matce
Martuszka biedna ty, życzę szybkiego rozwiązania i żeby te boleści cię w końcu opuściły.
Wiecie co te moje dziecko przechodzi dzisiaj samą siebie Tak mi się wierci w brzuchu, że jak byłam z mężem w sklepie to musiałam co 3 kroki się zatrzymywać, bo tak mnie bolało Nie wiem za co ona się tak mści na matce
reklama
domikcw
MARTUSZKA bidulko tak mi Cię szkoda...trzymaj się.
POLI eee no to teraz mozesz się już synkowi pokazac
SMONICZKA dziecko się uwagi domagało to i matce popalic dało
MARTA powodzenia w dalszym karmieniu.
a właśnie MARTA, AGAOD jak tam dziewczyny przechodzicie połóg?? jak tam bóle i krwawienie?? podzielcie się doświadczeniami z kolezankami Bella już nam trochę tu przybliżyła
POLI eee no to teraz mozesz się już synkowi pokazac
SMONICZKA dziecko się uwagi domagało to i matce popalic dało
MARTA powodzenia w dalszym karmieniu.
a właśnie MARTA, AGAOD jak tam dziewczyny przechodzicie połóg?? jak tam bóle i krwawienie?? podzielcie się doświadczeniami z kolezankami Bella już nam trochę tu przybliżyła