reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

co do suwaka to trzeba utworzyć swój- albo kliknąć na któryś z naszych i otworzą się strony z suwakami , zrobić wg. instrukcji, skopiować BBcode, na bb wejść w panel kontrolny po prawej w górze, na dole po lewej edytuj sygnaturę i wklejamy w okienko. Podgląd -będzie wiadomo czy wyszedł. jak tak to zapisujemy :)

no właśnie jak tak robię to wyskakuje okienko plik za duży...

reklama
WSTAWIANIE SUWACZKÓW DO PODPISU

1 Wejdź na stronę z suwaczkami (przez kliknięcie na suwaczek jednej z forumowiczek lub przez wyszukiwarkę google lub wybranie jednej ze stron podanych w drugim poście).
2 Stwórz i wygeneruj swój suwaczek.
3 Skopiuj BB Code
4 Na forum w prawym górnym rogu wejdź w USTAWIENIA
5 W kolumnie po lewej kliknij EDYTUJ SYGNATURĘ
6 Wklej na białym polu BB Code
7 Niżej na stronie kliknij ZAPISZ SYGNATURĘ

Prosta technika cytowania kilku postów w jednym

Wystarczy kliknąć pod postem przycisk , który zamieni się na przycisk , co oznacza, że zaznaczyłaś ten post do cytowania. Kiedy wybierzesz w ten sposób wszystkie posty jakie chcesz zacytować naciskasz przycisk i w okienku odpowiedzi odnosisz się do każdego z postów osobno poprzez pisanie swoich odpowiedzi pomiędzy cytatami. Możesz również w ten sposób usuwać zbędną część cytatu, do której twoja odpowiedź się nie odnosi.

Jak wstawic avatarek ( zdjecie z boku postu)

musisz wejsc w
"USTAWIENIA" są na górze strony na różowym pasku
nastepnie z lewej strony w "EDYTUJ AVATAR"
przekieruje Cię na kolejną strone. Do wyboru masz avatary z BB ( jesli którś wybierasz zaznacz małe kołeczko pod obrazkiem i na dole strony "zapisz zmiany")
Jeśli chcesz mieć swój obrazek zaznacz opcję "użyj własnego avatara"
i wyszukaj go z komputera używajac opcji 2 "przeglądaj"

Po wybraniu obrazka zjedz na doł strony i kliknij w "zapisz zmiany"

Jak wstawiać zdjęcia

Klikasz odpowiedź, poniżej okna sa dodatkowe opcje. Klikasz ikonkę ZARZĄDZAJ ZAŁĄCZNIKAMI no i wyszukujemy zdjęcie, klikamy wyślij, a następnie zatwierdzamy ospowiedź

no i coś u mnie nie działa :-(
cały czas albo plik za duży albo niepoprawny...a robię wg instrukcji...

Wiatjcie
U nas dziś pada :(
Wiecie co tez tak macie ze wieczorem wam wysadza brzuch mąż się śmieje ze blizniaki beda
Na wadze nic nie skoczyło ale brzuch to masakra jak w 3 miesiącu bym była to moja 3 ciąża ale druga zakonczona w 13 tygodniu była

reklama
Cześć śpiochy. Ja ledwo zwlekłam się rano z łóżka. Wieczorem młody po kąpieli dostaje butle mleka i usypia- wczoraj razem z nim w opakowaniu usnęłam :) A i koło 3 mnie zgaga obudziła. To chyba będzie tak do końca jak przy pierwszej. Dobrze, że mdłości dziś nie było ale u mnie były wieczorne a nie poranne więc wszystko przede mną. Kiedy nasz temat wskoczy na pod-fora?

Do góry