reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

Nooooo ładnie się odzywać dalej, dziewczyny.
Lorena Adaś oglądał książeczkę.... dlatego było możliwe zrobienie zdjęcia :-) A propo kota to ostatnio pogonił kota mojej mamy:
20140421_132513.jpg
Domikcw Adaś moje książki przynajmniej raz dziennie przewietrza..... hihihi.... tylko one stoją na tyle nisko :-D
Niżej dowód:
20140503_171230.jpg

pozdrawiam
:cool: oby jutro nie padało....

Załączniki

• 20140503_171230.jpg
    20140503_171230.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 197
  • 20140421_132513.jpg
    20140421_132513.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 193
reklama
Halo! Dziewczyny gdzie się podziewacie?!
Odzywać się....co tam u was...

My dziś w końcu wyszliśmy na spacerek po dwóch dniach ciągłego deszczu/mżawki...
Teraz mały drzemie...już godzinkę, ale za to w nocy ( dla mnie to noc) przed czwartą wstaje i próbuje się bawić ( ;) - wielkie dzięki mały )O co chodzi? Chyba on sam nie wie. Poza tym marudny od dwóch dni jest strasznie... mały meteopata...hihihi!
Pozdrawiam
;)

GiaModern, czwarta rano to u nas dość często spotykana godzina pobudki. Za to dziś Młody odstawia szopki od północy i nadal nie śpi:shocked2: Właśnie odessał się od piersi i zaczął gadać coś po swojemu:szok:

A tak w ogóle to gdzie jesteście wszystkie??
:'(

Jutro mam kolejną rozmowę kwalifikacyjną w banku. Również jutro mam mieć odpowiedź z poprzedniej rozmowy. Troszeczkę sie denerwuję.:-[
Mały ma kolejnego zębola do kolekcji -prawa górna piątka, a czwórka się czai...wczoraj w nocy miał jazdę...pół godziny go uspokajałam, choć żel już działał....biedulek mój.
Pozdrawiam
P.s. jaki spray na komary stosujecie?

Lorena mają dać znać do końca tygodnia.
Z poprzedniej rozmowy nic nie wynikło :)((

Kupiliśmy w końcu spray z Ziaji Antybzzz. Zobaczymy czy będzie działać.

Cortina no właśnie; nie mam jakoś wewnętrznego przekonania do powrotu do pracy...:( Ale finansowo by trzeba było się zmusić... puki co nikt nie dzwonił, więc podejrzewam, że i tym razem nic z tego... będę szukać dalej...
Pozdrawiam

reklama
Hej dziewczyny !
Nie ma Was od miesiąca...:-( co jest?
Odezwijcie się.
IMG_20140712_163318.jpg
Pozdrawiam:-)

Załączniki

• IMG_20140712_163318.jpg
    IMG_20140712_163318.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 169
Do góry