reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
hej laski i lachy :D

mało pisze bo upały mnie dyskwalifikują,dziś zakonczenie szkoły byłam z córką na zakonczeniu,duma mnie rozpierała bo mała wyrózniona została (mi nigdy się nie udało :D)

a tak pozatym to juz powiedzieliśmy rodziciom i przyjaciołom w koncu to 8 tc \wypadało rozplatac jęzor :D
wszyscy się cieszą ;) bardzo to miłe

przed chwilą miałam tulenie z porcelanowym uchem chyba kolacja u szwagierki mi zaszkodziła he he

no a tak to bez zmian ;) jutro czeka mnie pogrzeb a ja nie lubię takich imprez na samą mysl mam dosc ...

Czesc mamuski!

U mnie hormony szaleja i od morza radosci do otchlani rozpaczy tylko krok wiec tez Was tylko z grubsza podczytuje bo sie strasznie nakrecam :tak:

Przytulam wszystkie ktore w ostatnim czasie albo wlasnie doswiadczaja jakiejs straty straszne to zycie... U mnie bylo podobnie w zeszlym miesiacu, zmarla moja 31-letnia sasiadka 4 lata po slubie z 3 letnia coreczka z bardzo dobrej rodziny po prostu nie mozna bylo sobie wyobrazic zeby im czegos brakowalo i taka tragedia... zawsze jak o tym pomysle to mi sie poprostu wyc chce jakie to zycie moze bys niesprawiedliwe i ulotne.

Heksa sciskam mocno trzymaj sie jakos

Ewelina_22 w koncu ktos z moich okolic ;-) gratki

MamusiaM udanej imprezki Wam zycze
Cwierc Nutka pyszne bylo mam nadzieje ze nie zjadlam za duzo ;-):-D Mam zaproszenie na jutro? :-D

Gratuluje udanych wizyt zycze milego wieczorku i weekendu bez mdlosci!

Babeczki, otrzymałam dziś zamówioną i wychwalaną (bardzo słusznie) lekturkę "Ciężarówką przez 9 miesięcy". Polecam, wydaję się byc super, zwłaszcza dla pierworódek;)

dzień dobry wszystkim:-)
czy u Was też taka duchota? masakra jakaś, byłam z dziewczynkami w ogródku ale wytrzymałyśmy tylko pół godziny, że też ta pogoda nie może złapać równowagi:-p muszę coś na obiad wymyślić ale pustka w głowie i jakoś na nic nie mam ochoty:baffled:

annie też odczuwam huśtawkę nastrojów - w jednym momencie wszytko w normie, a po chwili jedna rzecz potrafi mnie do płaczu doprowadzić, wszystko mnie wzrusza;-)

miłej soboty:-)

Hejka

Jaka u mnie duchota, normalnie nie można wytrzymać, ale czytam, że nie nie tylko u mnie.
Wczoraj mnie "zaszczyciły" mdłości :baffled: Nie było tragedii, tzn. nie musiałam korzystać z pomocy porcelanowego kolegi, ale mimo wszystko uczucie bardzo nieprzyjemne:( Dzisiaj też mnie coś gilało pod gardłem, ale dałam rade.
Jem w sumie wszystko, ale najlepiej mi smakuje bułka z serkiem topionym:-) Mogłabym to jeść na okrągło.
poli0105 ja zleciłam mężowi zakup tej książki, nawet sobie zdjęcie okładki zrobił żeby pamiętać, która to:-)

Może i Was zainteresują bezpłatne spotkania dla kobietek w ciąży i świeżo upieczonych mam - w różnych miastach w Polsce - patronuje im Stowarzyszenie DOULA w Polsce i Fundacja Wcześniak - Akademia ********.pl. Ruszają w Warszawie 23 sierpnia, później Poznań, Gdańsk, Wrocław i Kraków.

uffffff jak gorąco........... masakra!!!!!!!!1
na spacer wyszliśmy dopiero o 18
a teraz leże plackiem, czekam aż ciasto marchewkowe ostygnie;-)
miłego wieczoru

Hej mamuśki

Wlasnie leże przy otwartym balkonie i wkoncu jest czym oddychać.
U was też byla burza? Bo u mnie taka, że sie obudzilam i nie moglam zasnąć:( blyskalo sie i grzmialo niemilosiernie, ale dzisiaj zapowiada sie ładna pogoda.
Planujemy z mężulkiem iść do teściow na ogród troche pobyc na łonie natury. Mam nzdzieję, że moje mdłości sie nie nasilą.

reklama
witam się z Wami ;)

w bardzo mega upalny dzien ,zaraz idziemy na obiadek a potem imprezka u tesciów wrrrr taki upał a my na chacie będziemy siedziec ohhhh jak nie cierpię imprez w taką pogodę

Do góry