reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Gosia. Ja już też mam mega doła domowego. Wcześniej miałam doła, że mi się nic nie chce. Teraz mam, że mi się chce a nie mogę! Mam nadzieję, że od poniedziałku dziewczynki wrócą do przedszkola, a mi nadal będzie się chciało to ruszę do Ikei, odbiorę w końcu nowe prawo jazdy, pojadę do Tesco zobaczyć co mają z zabawek, bo u nas 5 urodziny Tosianki za 2 tygodnie, no a potem święta oczywiście i takie tam. Oczywiście jedna wyprawa za jednym razem i to nie codziennie, bo chcieć a móc to nie to samo niestety w obecnym stanie...

Aniołeczek. Do wtorku chyba dasz radę! Póki co może chociaż jakiś clotrimazol w kremie - on raczej tani i bez recepty.

Cwierć Nuta. Powodzenia!

Ostatnia edycja:
reklama
hej!

dzisiaj nie pada i nawet słonko wyszło, więc może się ruszę z domu, bo świra też dostaję - więc Gosia witam w klubie:baffled: od dwóch dni znowu brzuch pobolewa - i to od rana, choć noc w miarę przespana i powinnam czuć się dobrze...

dzisiaj Hanulka weszła mi do łazienki, ja się przebieram więc dojrzała mnie nago i jak zwykle zainteresowały ją piersi - w jej rozumowaniu jedna pierś to dwa cycusie:tak: brodawka to mały cycuś a cała reszta to duży cycuś:-D dotknęła obu piersi zachwycona i stwierdziła: ale one fajnie tańczą:szok::-D chyba czas zabrać się za ćwiczenia ujędrniające:-p

kasiadz, kaja straszne to co piszecie:( człowiek ma problem, same stresy, a tu lekarze nie wiedzą jak pomóc:-(
aniołeczek pędź do ginka, niech szybko ratuje!
Nutka zrób się na bóstwo i powodzenia w podbijaniu nowego świata:tak: &&&&&
Bella mój ginek chyba mi nie sprawdza:baffled: chyba że robi to a ja nie wiem:laugh2: czy wiesz co z eve???
klowee Tobie też przypałętały sie problemy:( zdrówka życzę i już nie znikaj!

jest światełko :tak:wczoraj doktor podał mi nazwisko jednej ginekolog która przyjmuje we wrocku i katowicach znalazłam dziś do niej komórkę zadzwoniłam okazało że się że coraz więcej trafia do niej pacjentek z bolerioza i i ogarnięta w temacie trzymajcie kciuki jutro o 20 ma wizytę i usg prenatalne mam nadzieje że będe w dobrych rękach do końca ciąży:-)

jest światełko :tak:wczoraj doktor podał mi nazwisko jednej ginekolog która przyjmuje we wrocku i katowicach znalazłam dziś do niej komórkę zadzwoniłam okazało że się że coraz więcej trafia do niej pacjentek z bolerioza i i ogarnięta w temacie trzymajcie kciuki jutro o 20 ma wizytę i usg prenatalne mam nadzieje że będe w dobrych rękach do końca ciąży:-)

Mocno 3mam kciukasy!!!!!!

Znalazłam kuriera, który weźmie mi paczkę z ciuszkami z UK za 10 f:D I tak to dużo, ale taniej już się nie da. A znajomi żadni nie jadą do PL na święta niestety, więc tak musze się ratować:)

kaja no to trzymamy mocno kciuki!!

ale mi się słabo robi buuu... otwarłabym sobie okno, ale młodego mi zawieje :/ i nie pada... może przejdę się z nim na spacer po osiedlu - przeraża mnie tylko kwestia tego, że zamiast grzecznie wrócić do domu będzie się wydzierał, że nie chce, a ja będę musiała się z nim siłować... naprawdę niedługo zeświruje. dokladnie tak jak agisan napisała - wcześniej dół, że się nie chce, teraz dół, ze się chce, a nie można buuu

witam

Kaja- tzymam kciuki!
Bella- nie wiem czy lekarz mi mierzy macicę, czy nie, ale coś tam maca, czasem powie " maciczka jest ładna" i ja jakos nie zastanawiam się nad tym. U mnie brzuch zaczyna się nad nogami a konczy pod piersiami:-D- tyle sama wiem :-D
Moj organizm walczy z przeziębieniem- i jest całkiem całkiem :tak:
Zjadłabym takiego rogalika świętomarcińskiego (nie wiem czy jadłam kiedykolwiek).

A jaki to rogalik?

Ja to czuje pod pępkiem że brzuch mam twardawy i ciągnie mnie w dol:( a nad pępkiem jakby pusto:/ niby czuje czasem kopa nad pępkiem ale tak najczęściej pusto tam jest:/

ej nie mówić mi tu o moich kochanych rogalach marcińskich! :-D bo ja w tym roku siły nie mam na pieczenie, a zjadłabym hehe no a że w Poznaniu w tym roku mnie na Marcina nie będzie to kupnego pysznego też nie będę miała :-(

reklama
Dziewczyny współczuje choróbsk i stresu z nimi związanego. Trzymam kciuki za poprawę.

Mi chyba lekarz nie mierzy dna macicy muszę się zapytać na następnej wizycie.
Byłam na glukozie i powiem wam że mi smakowała aż się pielęgniarka zdziwiła :happy: bardziej było czuć cytrynę niż tą słodycz.

Wiecie co z LadyDo? Już dawno się nie odzywała.

Do góry