Zanetka- ja dokładnie tez od jakiegoś czasu czuję takie uciskanie i napieranie. I jak usiądę- to od razu uciskanie, ale tak głęboko, głębiej niż pachwiny.
Dziewczyny- ciasto jeszcze zostało więc moge częstować
(ukochanego odwiozłam na jakąś imprezę z wyżerką więc ciasta nie ruszał. Oczywiście tak to słodkiego nie lubi- ale jak jest to wciąga jak odkurzacz).
Bella- ja też mam krzywą przegrodę. Ale lekarz kiedyś powiedział, że po operacji to na dwoje babka wróżyla: pomoże albo nie. Nie mówię o estetyce. Bo przez tę przegrodę to słabo oddycham i ciągle uczucie kataru, i nigdy kataru nie mam jak dmucham. Wkurzajace to jest trochę.
Ale ostatnio oglądałam na style taki program o operacjach i byla operacja nosa- wyjęcie drenow po operacji to KOSZMAR! Laska opowiadała, że to uczucie jakby jej mózg wyciągali
Ja to sobie chyba daruję taką operację, bo tak się boję tego bólu, że wolę się męczyć do konca życia z krzywym nosem
Ale wiem, że niektórzy mają rzeczywiście spore problemy przez tę przegrodę.
Dziewczyny- ja to jakiś wrak jestem. Jak pojechałam odwieźć mojego na tę imprezę, to zahaczyłam o ikea. Po 15 minutach łażenia mało nie zemdlałam. Brak tchu, uścisk pod piersiami, normalnie jak bym tam gule miała, brzuch jak balon. Wrak, mówię Wam
Postałam chwilę na zimnie, zamin wsiadłam do samochodu i dopiero przeszło.
Pluje sobie w twarz, że nie kupiłam tych adapterów do pasów bezpieczeństwa jak byly w lidlu tanie. Teraz szukam, ale drogo