reklama
anioleczek12341
Fanka BB :)
u mnie pępuszek puki co wygląda w miarę normalnie, za to mam kreskę brązowa na brzuszku. Rozstępów brak- znaczy wg opinii mojego męża, bo mój wzrok nie sięga tak daleko niestety
Do szkoły rodzenia nie idę.
Dołączam do tych, które w piątek mają glukozę. Ja też bo mąż w domu to pójdę z nim będzie bezpieczniej. tylko jak wytrwać 2 dni bez słodyczy? czy to jest możliwe?
W całym domu pachnie duszona wątróbka...
Do szkoły rodzenia nie idę.
Dołączam do tych, które w piątek mają glukozę. Ja też bo mąż w domu to pójdę z nim będzie bezpieczniej. tylko jak wytrwać 2 dni bez słodyczy? czy to jest możliwe?
W całym domu pachnie duszona wątróbka...
martuszka5
dzieki, to wiem, tylko chodziło mi gdzie zapisujesz zdjęcie. Bo ja na fotosiku, a ten pierdzielony fotosik mi dziś nie działa! Własnie dziś, kiedy chciałam wrzucić moje ciasto.martuszko zddjecia wklejam tak
NIc mi nie działa! Teraz buźki mi nie dizałają.
Wrrrrrrr......
Ania- aż zajrzalam do listy, zeby sprawdzić ile masz lat. Bo już myslałam ze 60 ;-) Ale fakt, że teraz sporo informacji znajdzie się w internecie.
Zanetka_22
Martuszka można jeszcze linkować zdjęcia na stronach:
TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
ImageShack
TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
ImageShack
martuszka5
Ostatnia edycja:
martuszka5
dzieki Zanetka, olewam tego fotosika!
Poczęstuj się ciastem
Poczęstuj się ciastem
kasiadz
jakie ciasto!!!!!
ja je chcę!!!!!!!!!!!!
ja je chcę!!!!!!!!!!!!
Zanetka_22
Mniam, bardzo apetyczne, a tak mi się dzisiaj słodkiego chciało!:-)
Moja mała chyba lubi wiercić się po prawej stronie mojego brzuszka, bo ciągle ją czuję właśnie po tej stronie, i czuje taki jak by ucisk. I chyba nie lubi jak siedzę, bo mnie zawsze wtedy kopie bardzo nisko pod pępkiem.
Moja mała chyba lubi wiercić się po prawej stronie mojego brzuszka, bo ciągle ją czuję właśnie po tej stronie, i czuje taki jak by ucisk. I chyba nie lubi jak siedzę, bo mnie zawsze wtedy kopie bardzo nisko pod pępkiem.
reklama
Martuszka zostaw mi kawałek) jutro z rana jestem po ciasto hehe
Ja mialam iść na glukoze jutro ale z racji że jem dużo miodu itp.to w poniedziałek lub wtorek pójdę, to już ostatni dzwonek będzie!
Laryngolog stwierdził, że z ciezarnymi to gorzej niż z małymi dziećmi...nic im nie można dac hehe
Tak więc mam infekcje przedszkolna jak ładnie to nazwał i kazał iść do internisty bo jednak ten kaszel mu się nie podobał a on na płucach itp. Się nie zna...ale obiecał że da mi skierowanie na operacje plastyczna przegrody nosowej ( mam tak krzywą, że foty pozwalam sobie robić tylko z góry tak żeby nie było widać hehe)
A internista stwierdził że płuca i oskrzela czyste, za to tchawica i krtan ostro zainfekowane:/ mam dużo pić, i lykac defegmin a dodatkowo isla. Może mi pomoże, bo czuje już ból w całej klatce piersiowej((
Ja mialam iść na glukoze jutro ale z racji że jem dużo miodu itp.to w poniedziałek lub wtorek pójdę, to już ostatni dzwonek będzie!
Laryngolog stwierdził, że z ciezarnymi to gorzej niż z małymi dziećmi...nic im nie można dac hehe
Tak więc mam infekcje przedszkolna jak ładnie to nazwał i kazał iść do internisty bo jednak ten kaszel mu się nie podobał a on na płucach itp. Się nie zna...ale obiecał że da mi skierowanie na operacje plastyczna przegrody nosowej ( mam tak krzywą, że foty pozwalam sobie robić tylko z góry tak żeby nie było widać hehe)
A internista stwierdził że płuca i oskrzela czyste, za to tchawica i krtan ostro zainfekowane:/ mam dużo pić, i lykac defegmin a dodatkowo isla. Może mi pomoże, bo czuje już ból w całej klatce piersiowej((