reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

agisan to moje łożysko bardzo nisko i na przedniej ścianie :baffled:
dzisiaj leżakuje. młodemu puściłam bajki jak już świrował i mam wyrzuty sumienia, że na nic więcej mnie nie było stać buuu

reklama
u mnie pępuszek puki co wygląda w miarę normalnie, za to mam kreskę brązowa na brzuszku. Rozstępów brak- znaczy wg opinii mojego męża, bo mój wzrok nie sięga tak daleko niestety:(
Do szkoły rodzenia nie idę.
Dołączam do tych, które w piątek mają glukozę. Ja też bo mąż w domu to pójdę z nim będzie bezpieczniej. tylko jak wytrwać 2 dni bez słodyczy? czy to jest możliwe?
W całym domu pachnie duszona wątróbka...

martuszko zddjecia wklejam tak
:tak:
dzieki, to wiem, tylko chodziło mi gdzie zapisujesz zdjęcie. Bo ja na fotosiku, a ten pierdzielony fotosik mi dziś nie działa! Własnie dziś, kiedy chciałam wrzucić moje ciasto.
NIc mi nie działa! Teraz buźki mi nie dizałają.
Wrrrrrrr......
Ania- aż zajrzalam do listy, zeby sprawdzić ile masz lat. Bo już myslałam ze 60 ;-) Ale fakt, że teraz sporo informacji znajdzie się w internecie.

dziewczyny nie piszcie już o jedzeniu :-) ja zaraz pękne, aż mnie moja blizna po operacji bardzo ciągnie. Nie wiem co mnie dzisiaj tak napadło ale z pewnością na dobre mi to nie wyszło

Mniam, bardzo apetyczne, a tak mi się dzisiaj słodkiego chciało!:-):-D:szok:

Moja mała chyba lubi wiercić się po prawej stronie mojego brzuszka, bo ciągle ją czuję właśnie po tej stronie, i czuje taki jak by ucisk. I chyba nie lubi jak siedzę, bo mnie zawsze wtedy kopie bardzo nisko pod pępkiem. :szok::-D

reklama
Martuszka zostaw mi kawałek:)) jutro z rana jestem po ciasto hehe

Ja mialam iść na glukoze jutro ale z racji że jem dużo miodu itp.to w poniedziałek lub wtorek pójdę, to już ostatni dzwonek będzie!

Laryngolog stwierdził, że z ciezarnymi to gorzej niż z małymi dziećmi...nic im nie można dac hehe
Tak więc mam infekcje przedszkolna jak ładnie to nazwał i kazał iść do internisty bo jednak ten kaszel mu się nie podobał a on na płucach itp. Się nie zna...ale obiecał że da mi skierowanie na operacje plastyczna przegrody nosowej ( mam tak krzywą, że foty pozwalam sobie robić tylko z góry tak żeby nie było widać hehe)

A internista stwierdził że płuca i oskrzela czyste, za to tchawica i krtan ostro zainfekowane:/ mam dużo pić, i lykac defegmin a dodatkowo isla. Może mi pomoże, bo czuje już ból w całej klatce piersiowej:(((

Do góry