reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

witam wieczorkiem:*
u mnie dzień leniwy. odpoczywałam w ogrodzie. taka piękna pogoda:) brzuszek pobolewał wiec się oszczędzałam. w sklepie mnie podadły zawroty glowy. myślałam, że do drzwi nie dojdę. masakra.
specjalnie rano pojechałam do biedronki po kocyk i te reczniczki ale tylko kocyk kupiłam bo kur#$%**** do nas nie przywieźli tych okryc kąpielowych:wściekła/y: osz....jak pech to pech....
maleństwo kopie już coraz częściej i dłużej. uwielbiam to choc dziwne uczucie dla mnie. też czasem mi się wydaje że bardzo nisko kopie.
EVE biedulko:( ale miałaś przeżycia. oby po założeniu krożka wszystko było dobrze. jak trzeba leżec to trzeba. wszystko dla dzidzi. bedzie dobrze:*
GOSIA a jednak Miki uczuleie na antybiotyk miał. dobrze dziewczyny mówiły. teraz juz z górki bedzie:)
CORTINA nooo dzielna kobieto:) kiedy wyniki??
SYLWIA chwile załamania chyba każdej z nas się zdarzaja. a kasy zawsze brak na wszystko:(
POLI jak się czujesz?? dalej plecki bolą??
BELLA no to siostra szaleje:) trzeba miec duże zaparcie w sobie, żeby wszystko samemu zrobic. ciekawe jak długo wytrzyma:p
ANIOŁECZEK dobrze, że już się lepiej czujesz:)

i reszte zapomniałam. skleroza w ciąży to moja przypadłośc:wściekła/y: mykam czytac dalsze wątki. buziaki:*

reklama
dołączam sie od pytania smoniczki. w nocy onudził mnie skurcz łydki taki silny, że aż mi łzy poleciały- nigdy nie miałam żadnych skurczy takich:( jak w jednej przeszło złapało drugą łydkę. Koszmar. Kolejna pobudka była jeszcze mniej przyjemna- dopadła mniie strasznie męcząca biegunka:( Najgorsze, że nie wiem dlaczego, bo anio nic nie jadłam takiego, ani stresu nie było żadnego... hmm...

Tak że dzis jestem nie wyspana i na nogach od jakiejś 5 :( niech już bedzie wieczór i to wszystko sie skończy... Na pocieszenie maż nareszcie wraca do domu (nie było go 2 tyg)

Przynajmniej pogoda sie zapowiada ładnie no i mam na dzis wielkie plany: posprzątać ugotować pieczarkową na obiad i zrobić gołąbki oj mam pracy...

reklama
Witam porannie:))Ja biorę magne B6 max 3x2 jak czuje, że brzuch mi się napina a tak 3x1, to ile się bierze zaezy ile jest magnezu w tabletce, wiec to nie jest jednoznaczne.

Byłam dziś jednak na pobraniu krwi bo od kilku dni znowu mnie swedzi:/ mam nadzieje, że wyniki wyjdą ok:))Jednak glukozy nie robiłam, bo wczoraj zjadlam winogron na noc:((

Na cik czy to Twój kocurek ma dziś operacje?? Trzymam kciuki za Was:*

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:))

Do góry