reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
annaroksana dzięki za informację:-) normalnie kamień spadł mi z serca!!!!

gnidka cieszę się ogromnie i jak tylko będziesz mogła to melduj dobre wieści:-)

Annaroksana- dziekujemy za info:))) Gnidka- bardzo sie ciesze, czekamy na informacje z pierwszej reki:))) Gosiu- u nas wczoraj i dzisiaj pogoda po prostu piekna
Dziewczyny wlasnie rozmawialam z M i powiedzial, ze zawiezie mnie wszedzie gdzie tylko sobie wymyslicie i jak dla mnie jak najbardziej moze byc rodzinnie:)))

Babki, ale wy fajne jesteście :) nie będę pisać w dwóch osobnych wątkach, więc piszę tu. Czujemy się dobrze, będzie syn. Na dowód mam zdjęcie męskości :) Na imię będzie mu Antoni :) Lekarz obejrzał malucha jak tylko mógł i powiedział, że jedyne do czego można by się przyczepić, że coś jest nie tak, to że może mieć rozszczep górnej wargi, ale to pewne nie jest bo ciężko to zobaczyć na usg, więc nawet jeśli tak jest, to to się łatwo naprawia i nawet blizny nie ma, więc to tyle. Poza tym jest wszystko dobrze :) Gosiu byłam u Ahmeda w porządku Pan, tylko wkurzało mnie, że sugerował mi usg 4D u niego w Dublinie, żeby "potwierdzić" czy jest ten rozszczep czy nie, ale dla mnie to nie ma znaczenia, nigdzie nie jadę, bo mnie normalnie teraz nie stać. W Cork straciłam 100 na usg a tamto u niego jest za 120 niby nie tak dużo, ale nie śpię na forsie i nie stać mnie na jeżdżenie i przepuszczanie kasy. Wolę dzieciaka za to ubrać. Poza tym to Pan bardzo miły i fajny. Oglądał tą jego szyjkę długo i powiedział, że wszystko wygląda prawidłowo, to samo z noskiem (no bo my z mężem usłyszeliśmy, że chodzi o co innego ja że o nosek (nose) a mąż że o szyję (neck) - nie wiem jakim cudem) no i jeżeli chodzi o nosek to jest dobrze, tylko usta właśnie nie wyglądały na 100% prawidłowo - co nie znaczy, że tak jest, bo jak doktor powiedział ciężko jest to akurat dostrzec. Poza tym to Cork to fatalne miasto... cieszę się, że mieszkam w Galway i nie zamieniłabym tego na nic innego. 3 godziny jazdy w jedną strone... masakra... tyłek mi prawie odpadł. Padam na pysk i idę spać. Dobranoc. Jutro wrzucę zdjęcia.

gnidka no grunt, że ok. a ma on w corku jakiś sensowny ten sprzęt do usg? bo wiem, że w Dublinie tak, a tutaj podobno miał gorszy.
no to szykuj się na spotkanie z nami :) tylko znajdźmy jakieś sensowne miejsce hehe
ja w środę do szpitala do Corku śmigam na wizytę. i pewnie przymusowe zakupy zaliczymy bo w całym Killarney nie ma kaloszy dla młodego :/

Witajcie :)

Mam na imię Emilia, mam 27lat, mężatka i jestem z Bydgoszczy :-)
W sumie na babyboom jestem, ale w wątku: STYCZEŃ 2013 :-)
Termin mam na 29.01.2013; więc kto wie może okaże się, że mój synuś będzie chciał wyjść na świat dopiero w lutym.
I dołączę do waszego grona LUTÓWEK 2013 ;P

Przywitałam się w odpowiednim wątku, ale widzę, że życie na forum toczy się w wątku: LUTY 2013...więc podłączyłam moje powitanie tutaj :-)
Pozdrawiam was serdecznie... Biłkabdg;-)

Gnidka dobrze, że ta wizyta cię uspokoiła i wiesz, że jest ok :-) trzymam kciuki żeby dalej wszystko było dobrze :-) Jak któraś kiedyś napisała: kciuki cioteczek z BB działają cuda :-)

reklama
Dzien dobry
Dzisiaj pobudka z samego rana ale skoro dzidziol domaga sie o 5tej sniadania hehe to mama musi:))
Gnidko-gratuluje synusia! co do Ahmeda, ja chodze do niego od poczatku ciazy, ma specyficzny sposob bycia ale jest bardzo mily a przede wszystkim bardzo dokladny, i zafascynowany 4d hehe, wiec pewnie dlatego zaproponowal Ci wizyte u niego w Dublinie;-). Gosiu wiec teraz czekamy na wiadomosci od Ciebie w srode i bedzie wiadomo czy mamy dwie parki lutowe w Irlandii bo u Ani dziewuszka:)
Bilkabdg- witamy:)))

Ostatnia edycja:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry