reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Witam nowe mamy;)
Annaroksana wszystkie fotki śliczne i słodkie;) nie wiem która chwalić hehe
Eve gratuluję udanej wizyty i syneczka;)
Wow same chłopy prawie;) jak narazie są chyba 2 dziewczynki i..mojej hmmm pół hahaha
Padam z nóg już:(
Dziś pytam w przedszkolu Izy, czy to prawda, że miała na obiad buraczki a ona przy wszystkich rodzicach....tak ale ty mamusiu robisz lepsze i twoje bardziej mi smakują.
Hehe tak mi się miło zrobiło;)

Smoniczka mmm ja mam smaka na mc royala pyyycha, ale zjadlam torbę prazynek więc już może basta dziś hihi no i 4 kg na plusie ale co ciekawe wg. Wagi gin tylko 2 hihi

reklama
Witam Nowe Lutowe Mamy :-)

eve - to Was synek na wstrzymanie wziął :-) Mały Żartowniś :-D
No ale chłopaków a chłopaków w tym naszym gronie :-)

Mi przedwczoraj wystrzelił brzuszek, a wraz z nim przybył 1 kg :tak: Ogólnie jestem 1,7kg na +

Ach te zachcianki. Mój kochany mężulek wracał z fuchy i zajechał do MD i przywiózł po Big Macu:-) pojedliśmy, ale wcale się nim nie najadłam:wściekła/y: ale zaspokoiłam swoje żądze:-) na jutro na obiad marzą mi się kopytka:-)
Ja na razie +1kg więc nie jest źle, oby tak dalej.

Eve gratuluję synka:-) ja mam przeczucie że będzie chłopak, ale co będzie to się okaże:-)

Ania właśnie czytam poród na wesoło przy pierwszej historii się popłakałam ze śmiechu:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
ja Was pozastrzelam za tego MaCa:-pnajbliższy jest jakieś 30 km od mojego domu, dla cheeseburgera zrobiłabym teraz wszystko:happy2:aż mnie ssie od środeczka na samą myśl:wściekła/y:
a miałam tu nie zaglądać, bo już dość późno a jutro trzeba wstać do pracy:eek:
witam nowe mamusie:tak:
i żegnam się zarazem, pysznych snów Wam życzę, niech się Wam przyśni coś do jedzenia;-):-D

Witam nowe mamusie!

Widzę, że nikt nie tęsknił :cool:

Biada Wam!
Cortina... i Ty brutusie przeciwko mnie? :-(

Ponieważ czas mnie nagli złamię zasady forum (wybaczycie, nie?) :-)
Byłam u lekarza. Dzidziol jest przedługaśny! Nie zmieścił się w ekranie na usg i pani doktor nie mogła go zmierzyć :-D jedyne co zmierzyła to długość jego stópki, ponieważ stwierdziła, że dawno nie widziała dzieciątka o tak wielkiej stopie. Ma aż 2 cm! Po ojcu na pewno :cool2::cool2: Standardowo wypiął się dupką i nie chciał nic pokazać. Kręcił się, wiercił, założył nogę nogę i kiedy już mieliśmy rezygnować... wystawił SIUSIAKA! A więc dołączam do grona forumowych chłopców :)

ja przeciwko tobie ? kiedy ? jak ? gdzie ? :szok::eek::sorry:
teraz to pojechalas po bandzie ! a ja ci miseczke salateczki kurierem wyslalam !!!
gratuluje ogonka :-D

Witam nowe mamusiki :cool2:

Bella godz. 23 a mi sie zachcialo burakow, dziekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!! moje dziecko bezplciowe poki co hehehe :-D

a ja dzisiaj ugotowałam obiad na cały tydzień: garnek pomidorówki-kremu ze świeżych pomidorów i 4 faszerowane papryki zapiekane:) a dzisiaj na obiad knysza:tak:

wybaczcie nie dam rady nadrobić tego wątku, czasu mi brakuje i pora już iść spać:tak::zawstydzona/y:

Cortina posylam miseczke z buraczkami;)Ja mam cały czas przeczucie że dziewczyna będzie hehe nie wiem czemu ale mi wróciło przeczucie na panienke:)Spokojnej i przespanej nocki życzę:*

Cortina posylam miseczke z buraczkami;)Ja mam cały czas przeczucie że dziewczyna będzie hehe nie wiem czemu ale mi wróciło przeczucie na panienke:)Spokojnej i przespanej nocki życzę:*

ja mialam przeczcuie na panienke teraz cos synek chodzi mi po glowie, maz mowi ze mu to rybka ale mysle ze syn by go bardzo ucieszyl ;-)

ja znam historie nie zwiazana z porodem ale z ginem
panna pomyliła sobie dezodorant do higieny intymnej!!z brokatem!!!
gin do niej-ale ładnie sie pani przygotowała!!!!
****************************************************************************************************************

to mi się bardzo podoba :p

reklama
Ha ja dziś pierwsza wstałam!
masakra taka godzina ale cos sie obudziłam i nawet sie wyspałam wiec wstałam, poszłam sie wykąpać no i siedzę i was czytam:)

Poród na wesoło jest mega fantastycznym wątkiem:)

Dziś wybieram sie na poszukiwanie spodni... ech nie cierpię zakupów:(

No ale najpierw śniadanko...

Do góry