reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Ja sie bede w mleku ze szczurow spuszczonym kapala :rofl2::-D:laugh2:
nie no az tyle mleka moje szczurki nie prodkuja, pozostaje mi czekac na naprawe ruryyyyyyyyyyy :eek:

drimusiu no wybacz z ta kaszka, nie moglam, no nie moglam sie powstrzymac !!!!!!!!!!! :-D
moge byc prezes padalec ! trudno ! ale i tak bylo warto ;-)

reklama
i gitara:-) ja nie z tych co to strzelają focha na beleco. ale przyjemność powiedzenia prezes padalec!? bezcenna;-)

kurcze leze na laweczke...w tylku mam te skalpele. mialam cwiczyc i pocwiczylam pare dni z melbi...nie chce mi sie. zmeczona jestem. moje dziecko robi mi taki fitnesik ze niebawem bede miss kulturystyki.7,5 kg trzymac do odbicia mi wystarcza:-D
ale dzis rozkrecil sie w temacie siadania jak go sie trzyma za raczki.lezenie stalo sie passe:sorry:

Cortina Robercik nie ma co liczyć na szlacheckie kąpiele :D jak braknie wody to ma do wyboru albo spać na brudasa (tudzież śmierdziela) albo kąpiel w 5-litrowej Biedronkowej źródlance :-D

co do ćwiczeń też się zabrałam ale...nic z tego nie wyszło...ja wiedziałam, że ja jestem leń ale żeby aż taki to nie... :-D

phiiiii!
Felutek od 2 miesiecy kąpie się jak HRABIA w wodzie butelkowej albo ze zrodełka.
A parszywy jak był, tak dalej jest:baffled:

Acha, zapomniałam napisac ze opanował trzeci język!! Oprócz angielskiego (o right), francuskiego (łi - nie wiem jak to sie pisze), dzis zaczął mówic po niemiecku: NAJN!

A u mnie za skalpel dzisiaj robil kubelek lodow bananowych z orzechami wloskimi z lidla:))) ale za to nie jadlam juz kolacji:-D
Martuszka- jaki zdolny Felus:) moze on na papieza sie szykuje? Papieze...Papiezowie? Jak to odmienic :confused::confused::eek: mowia wieloma jezykami podobno:-)

reklama
Do góry