reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Patik, Gosia ja z mezem mam to samo, lepiej jak jestem sama, bo choc duzo pomaga to wszystko jakos w czasie sie rozwleka i rozlazi:/

Blekitna biedna Twoja corcia! Teraz mamusia juz sie nia troskliwie zajmie i bedzie sie poprawiac i ukladac wszystko:))

Smoniczka moze jedz na Ip?

Co do werandowania to ja moja Nati po ok 2 tyg. Wystawilam na taras...wiec jako takiego nie bylo bo to juz bez roznicy czy stoi na tarasie czy chodze z nia po ulicy:) teraz jest cieplej, wiec pewnie bym po tygodniu juz wyszla na troszke:))

A my mamy lojotokowe zapalenie skory:( miala ktoras cos takiego u malenstwa?
Dostalam papki robione i walczymy:/

Madziku prezent cudo naprawde!!

Ale dzis Laski poszalaly z porodami:))

reklama
2 godziny snu działają cuda:-)czuję się super:-D Ale urodzaj dziś urodzinowy:-D

Mojemu Leosiowi popękała trochę skóra między nogami a jajeczkami:crazy: Po nivei..Jak używam bepanthen to od razu jest lepiej..

Pisałyście o fryzjerze, ja już pisałam do mojego, by mnie zapisał przed świętami- i chyba sobie rudy walnę, a co:-p W ogóle to mam taki pociąg do shoppingu:angry::angry:Masakraaa, chcę nowe ciuchyyy:rofl2:

Madziku- jeszcze raz sto lat kochana!!!
Smoniczka- ja bym pojechała do szpitala, toż to wykończyć się idzie:-(
Cortina, u Ciebie ładna pogoda, a u mnie dziś strasznie- a to przecież niecała godzinka drogi

Patik- ja juz mam wagę dla maluszków kupioną :)

Jak czytam o Twoim spacerku z Trójeczką, to aż mnie dreszcze przeszły:-D A tak na serio, nie mam pojęcia jak Ty to ogarniasz, ja nie mogę dać sobie rady nawet z jednym maluszkiem, który lezy i spi..... Naprawdę duzy szacun, podziwiam, że tak świetnie dajesz sobie radę :-)

Gratulację dla dzisiejszych Mamuś! :-)

Feluś dostał jakies krostki na buzi. Podobno maluszki tak maja. Czy cos z tym się robi? Myje czyms, kremuje? Czy czekac az przejdzie?

Idę kąpać małego a potem DOJENIE:baffled:

Smoniczka POWODZENIA!!

Martuszka wlasnie Nati tez ma te krostki, poczatkowo myslalam ze to alergiczne od mm ale pediatra stwierdzila to lojotokowe zapalenie skory i my juz sie leczymy.
Podobno dzieci czesto maja tez tradzik niemowlecy ktory sam minie i jedynie nalezy myc przegotowana czysta woda.
Tylko, ze dla mnie te krostki sa tak do sieboe podobne ze ja nie umiem okreslic ktore to ktore:/

No wlasnie Bella, ja nie wiem czy to np. trądzik czy potówki. Ale chyba nie potówki. Ale widzę że po dwóch dniach jedne zniknęły same, ale pojawiły się inne, nowe.

Poli- to odciąganie to mega męczarnia. Powinnam co 3 godz, zeby sie laktacja utrzymywała, potem po dojeniu karmienie (same wiecie jakie jest u mnie) i tak w kolo.

Ale dzis fajne zdjęcie zrobiłam chlopakom jak spali:-) Felutek rozłozył się jak jego tatus, jeszcze minkę walnął przez sen :)))

Martuszka ja sie z odciaganiem poddam bo majac jeszcze Ize nie robialm nic innego i zwyczajnie brakowalo mi czasu na niej:((

Gosia ja to w panike wpadlam ze to alergia na mm (Iza miala okropne krosty)
Nati ma takie drobne, czasem z czerwonym plackiem, na powietrzu sa blade i ich nie widac a w cieple koszmarek sie robi:/ ma je na twarzy, szyjce i nawet na uszach:((

Blekitna doczytalam post o szpitalu...koszmar brak slow doslownie!!

reklama
Do góry