Dopiero teraz mam chwilę na neta
Synek zabiera cały mój czas!! Oj dobrze, że mąż jeszcze tydzień w domu!...padam ze zmęczenia haha..Dziś miałam też kryzys bólowy, aż płakałam z bezsilności tak boli wszytko w kroku- szwy, kości, mięśnie..Podbrzusze też nie oszczędza..Myślałam, że z dnia na dzień będzie lepiej a tu d...a
Mąż odebrał dziś wypis ze szpitala- wyhodowano mi bakterię e coli i jeszcze jakąś o dziwnej nazwie..szkoda gadać....
Nie martwcie się położnymi- ja na porodówce miałam świetne!!!! Pomagały strasznie
Wy też na bank na takie traficie! Za te potem już niemal wszystkie były wredne:/
Eve- też mi zalecili żelazo, i tez mam te obawy, ale biorę..Jestem taka słaba, więc nie ma co odstawiać. Straciłyśmy przecież dużo krwi!
Błękitna- dzięki!! Bardzo liczyłam, że synek po tatusiu odziedziczy karnację
;-)
domicw- nie bój się, dasz radę! Ja już nie pamiętam tego bólu
Mamuśki, Wy też nie nadążacie z przebieraniem dzieciaczków?? Mój tylko zacznie jeść, już kupsztala robi rzadkiego hahah. Dziś też mieliśmy 2 raz położną, też bardzo chwaliła Leosia
, że tak ładnie przybiera i w ogóle taki oh ah..Trochę mnie zdołowała połogiem, powiedziała, że przy moim pęknięciu bym się nie nastawiała, że potrwa on 6 tyg- na bank będzie to dłużej
Co do diety- jem raczej normalnie, oprócz rzeczy zakazanych. No i nie jem czekolady wcale, bo też chce schudnąć szybko..Ale mnie serce boli
Chciałabym cholera już ćwiczyć, a nie jestem w stanie buuuuuu