No i dziś po raz pierwszy zostałam osikana.. nie wiem za jakie grzechy..
eeeee.... mój mąż jak był mały to się swojej mamuśce (a mojej szanownej teściowej) na głowe zesrał... nie pytaj jak ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i dziś po raz pierwszy zostałam osikana.. nie wiem za jakie grzechy..
eeeee.... mój mąż jak był mały to się swojej mamuśce (a mojej szanownej teściowej) na głowe zesrał... nie pytaj jak ;-)
w jaki dzień urodziłaś? słuchaj - ja w szpitalu też miałam pustkę, ale ja nie przystawiałam za każdym razem bo na karmienie mieszane się nastawiałam. w każdym razie po każdym przystawieniu małego dokarmiałam mm, a produkcja ruszyła już w domu na całego i teraz walczę jeszcze z nawałem. więc głowa do góry i jeśli chcesz karmić to przystawiaj i się uda.u mnie problemy z laktacja, praktycznie nie mam pokarmu a te glupie babska nie chca dokarmiac i boje sie ze nam waga bardzo spadnie:/ zakupilam laktator moze on zdziala cuda i pobudzi cyce do pracy.
żartujesz?? nam po 1,5 tygodnia w grudniu w Pl dali zielone światło na spacery! i położna, i pediatra. byle właśnie była temp do -5 a nie zimniej.Martuszka wczoraj położna na SR mówiła, że w okresie zimowym to po dwóch tygodniach werandowanie a po trzech, jak temp. nie jest poniżej -5 to można iść na spacer.
hehe ja byłam osikana już kilka razyNo i dziś po raz pierwszy zostałam osikana.. nie wiem za jakie grzechy..
żartujesz?? nam po 1,5 tygodnia w grudniu w Pl dali zielone światło na spacery! i położna, i pediatra. byle właśnie była temp do -5 a nie zimniej.