reklama
Jestem przerażona tym ile w siebie dzisiaj wepchnęłam i nie to,żebym była jakoś głodna. Tak bardziej z nudów już całkiem mi na ten mózg pada...
Młody mi funduje kłucia w pochwie raz mi się aż słabo zrobiło...chyba mi tam łapy wbija
Młody mi funduje kłucia w pochwie raz mi się aż słabo zrobiło...chyba mi tam łapy wbija
Gosia ja rozumiem,że może bolec przez chwilę jak pierś jest pełna i dziecku ciężko się przyssać ale jak eve pisze,że ma poharataną brodawkę i karmi małego 2,5h to wydaje mi się,że warto się z kimś skonsultować bo może nie z praktyki ale temat karmienia jest jednym który najbardziej interesował mnie w całej ciąży i mocno się nim interesowałam również na SR i przekazuję to co mówiła Nam położna z poradni laktacyjnej i to co czytałam w książkach.
Aha! Ostatnio kasiulec polecała do brodawek lanolinę. Jej właśnie położne polecały i odradzały maltan z jakiegoś powodu. Ale dokładnie nie pamiętam. Pisała mi,że lanolina kosztowała ją ok.5 zł i rewelacyjnie goiła.
Aha! Ostatnio kasiulec polecała do brodawek lanolinę. Jej właśnie położne polecały i odradzały maltan z jakiegoś powodu. Ale dokładnie nie pamiętam. Pisała mi,że lanolina kosztowała ją ok.5 zł i rewelacyjnie goiła.
patik80
Fanka BB :)
hej! Jaśko leży na brzuszku przed karmieniem wiec mam chwilke...
U nas szał ciał - ja sama z dziecmi bo emek caly weekend pracuje na 14, a Zosia sie pochorowala - wymioty z rana i caly dzien goraczka
martuszka - ja psikalam kikut octeniseptem, odpadl w 17 dniu. Hanka wyszla po 6 dniach ze szpitala bez kikuta, Zosi tez chyba dopiero po 2 tyg. odpadl. Badz cierpliwa jak sie z nim nie dzieje to lada moment odpadnie.
eve- pewnie fachowa porada nie zaszkodzi, niestety ja tez mam bolesne doswiadczenia z karmienia pociesze Cie - jeszcze troche i bedzie lepiej ja smarowalam bephtenem
annoroksana, kaja, Zanetka - Gratulacje!
kasiadz - robisz smaka tymi łakociami hehe
trzymajcie sie dzielnie dziewczyny!
U nas szał ciał - ja sama z dziecmi bo emek caly weekend pracuje na 14, a Zosia sie pochorowala - wymioty z rana i caly dzien goraczka
martuszka - ja psikalam kikut octeniseptem, odpadl w 17 dniu. Hanka wyszla po 6 dniach ze szpitala bez kikuta, Zosi tez chyba dopiero po 2 tyg. odpadl. Badz cierpliwa jak sie z nim nie dzieje to lada moment odpadnie.
eve- pewnie fachowa porada nie zaszkodzi, niestety ja tez mam bolesne doswiadczenia z karmienia pociesze Cie - jeszcze troche i bedzie lepiej ja smarowalam bephtenem
annoroksana, kaja, Zanetka - Gratulacje!
kasiadz - robisz smaka tymi łakociami hehe
trzymajcie sie dzielnie dziewczyny!
Jaby to moj maz powiedzial powoli odpalam rakiete wypadl mi cewnik czyli zrobilo sie rozwarcie, po 8 zmiana pielegniarek i zabieraja mnie na porodowke i podaja oxy. Trzymajcie kciuki w koncu dzis 17 Wszystkiego najlepszego dla naszych dwoch formuowych mam, ktore obchodza urodziny- buziaki Kochane!
kwasia
witam się serdecznie :-)
Martunia trzymam kciuki za rozwój akcji
Ja dziś mam kolejny dziwny dzień. W nocy niby spokój ze skurczami ale i tak spać nie mogłam, wszystko mnie drażniło i miałam ochotę nawrzeszczeć na męża (bez powodu) a dziś skurcze powróciły...masakra. Fajny dzień na rodzenie ale u mnie zapewne to znów fałszywy alarm będzie więc się nie napalam...
Martunia trzymam kciuki za rozwój akcji
Ja dziś mam kolejny dziwny dzień. W nocy niby spokój ze skurczami ale i tak spać nie mogłam, wszystko mnie drażniło i miałam ochotę nawrzeszczeć na męża (bez powodu) a dziś skurcze powróciły...masakra. Fajny dzień na rodzenie ale u mnie zapewne to znów fałszywy alarm będzie więc się nie napalam...
poli0105
hej, my dziś niemal nic nie spalismy. Ale wszystko dla synka. Nerwusek z niego niesamowityU mnie karmienie też trwa często 2 godz z przerwami, ale to normalne przecież, każde dziecko je w innym tempie. A krwawiące brodawki, widać Eve podajesz mu tylko brodawkę bez otoczki, co jest błędne..u mnie narazie z tym ok. Pierś boli ale jak Leo zaczyna ssać, potem już nie.
A ściągacie pokarm? Nie wiem co robić, bo w sumie niemal ciagle mam dość twarde piersi
A ściągacie pokarm? Nie wiem co robić, bo w sumie niemal ciagle mam dość twarde piersi
domikcw
matki nie straszcie tymi bolesnymi karmieniami aż mi ciarki po plecach przeszły.
KWASIA Trzymam kciuki, żeby akcja się rozwinela, a nie tak jak u mnie...wymeczy i da sobie siana
MARTUNIA trzymam kciuki!!! powodzenia.
POLI nie mam pojecia co Ci doradzic. moze to nawał i temu piersi twarde. jak bolą to doradzali obkładanie liścmi kapusty...
mnie okropnie sie kręci w głowie... dokładnie tak jakby ktos mnie na to obrotowe krzesełko włożył...
KWASIA Trzymam kciuki, żeby akcja się rozwinela, a nie tak jak u mnie...wymeczy i da sobie siana
MARTUNIA trzymam kciuki!!! powodzenia.
POLI nie mam pojecia co Ci doradzic. moze to nawał i temu piersi twarde. jak bolą to doradzali obkładanie liścmi kapusty...
mnie okropnie sie kręci w głowie... dokładnie tak jakby ktos mnie na to obrotowe krzesełko włożył...
reklama
poli0105
Kwasia, oby coś już ruszyło;-)Znam tą frustrację
Piersi nie bolą mnie w sumie, ale są jak kamienie
Ale mnie krocze boli buuuuuuu
Piersi nie bolą mnie w sumie, ale są jak kamienie
Ale mnie krocze boli buuuuuuu