reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

no właśnie u nas na sr to jakoś zostało przeoczone...pozbieram do kupy te wiadomości...dzięki Wam. Im więcej teraz tym mniejsze zaskoczenie.

dla odmiany znów mam zgagę, a plecy bolą trochę mniej. za to w pachwinach czuję się jak rozczłonkowane udka z kurczaka:baffled:

reklama
no i chciałam was chociaż z dzisiaj doczytać bo się dzieje, a wy produkujecie jak szalone!!
tak więc nie czytam tylko mowię, że mam już moje dziecko ze mną na sali :tak: wyniki ma dobre więc pewnie jutro do domku... tylko organizacyjnie tu jest kiepsko :wściekła/y: więc o której się doczekam wyjścia to kto tam wie :wściekła/y:
ale ważne, że mały ok :tak:
kciuki za rodzące!!

a jak tam nocna zmiana? nadal istnieje? :D
Pani Prezes - pilnujesz porządku? :nerd:

Ostatnia edycja:
dreamuś, mnie zaskoczyli pytaniem o pierwszą miesiączkę..nie pamiętałam kiedy dostałam i strzeliłam :-D
Gosia, fajnie, że już jesteście razem:tak:
przeraża mnie bałagan w mieszkaniu, nie wyrabiam, niech mnie ktoś zmotywuje!!:szok:

jeszcze raz dziekuje wam za podpowiedzi bede sobie je zbierac...jak cos wam przyjdzie do glowy to piszcie;-)

agaod chrzanic balagan!czysta podloga nie powie kocham cie:-)

ide zmusic sie do snu.:nerd:

dobrej nocy lutowki

Wczoraj tak pisałyście o tych hamburgerach z McD wiec dzisiaj posłałam męża żeby kupił, a teraz cierpię bo brzuch mnie boli :-(

Chyba muszę zacząć znowu pilnować ciśnienia bo już dzisiaj miałam 134/64, więc do 140 nie za daleko... :dry:
spadam spać bo chyba mi się oczy kleją...
dobranoc ;-)

hej hej, mój synek spał od po 1 do 6:eek:Nakarmiłam go troszkę i znów zasnął.. Z jednej strony się cieszę, ale z drugiej, chyba nie powinien spać ciągiem dłuzej niż 4 godziny??
Ja jestem mega wymęczona..Wieczorem nie mogłam go nakarmić bo nie umiał złapac cycka i długo płakał. Do tego strasznie boli mnie krocze, nie mogę siedzieć, a było juz tak dobrze..

agaod- też nie ogarniam bajzelu domowego co doprowadza mnie do szału:angry:

A pisałam Wam, że na porodówce podarowano mi bakterię??Muszę brać antybiotyki teraz cholera jasna...:no:

No i dwa nowe dzieciaczki się pojawiły- super dziewczyny. Ciężka noc za mną- prawie bezsenna- torba spakowana, teraz pozostaje mi męża obudzić i jechać. Troche mnie córeczka AnnyRoksany podniosła na duchu bo ona też niedużo waży a Ania była już po terminie i Dzieciątko zdrowe. Mam nadzieję, że u mnie będzie tak samo- trzymajcie kciuki.

Dobry!

No i mamy kolejnego forumowego chłopaka! Kaja urodziła Frania ;)

Jednak szybko poszło, brawo!

Poli - współczuję przejść z kroczem. Też się tego obawiam - po raz kolejny :/
A z tą bakterią to jak to wyszło???

Gosia. Super, że już do domku.

Martunia. Kciuki. Wszystko będzie ok.

Ból w okolicach kości ogonowej doprowadza mnie już do szału.
Narobiłyście mi ochoty i już od 5-tej fantazjuję o pizzy. Chyba dziś wyciągnę rodzinkę do lokalu ;) A no i kolejną noc spędziłam sama, mój mąż to ma luz...

Ostatnia edycja:
reklama
Helloł

Ja to normalnie i sowa i skowronek w jednym. Poszłam spać coś około 2 wstałam po 5, ciekawe kiedy mnie drzemka dopadnie :angry:

Martunia będzie dobrze &&&&&& :-)

Do góry