Dobry!
Dziś noc bezskurczowa.
Poli. Super, że czop odszedł teraz to już droga wolna.
Gnidka. Ja przy poprzednich porodach też nie miałam żadnych oznak - jak się coś zaczęło to kończyło się finałem na porodówce (tyle, że dłuuuugo trwało :/).
Martuszka. Co za cholera jedna Cię trzyma! Małemu nie powinno zaszkodzić, choć musi być kłopotliwe tak wszędzie z maluchem. Ale jak mus to mus, skoro nie macie z kim bąbla zostawić.
Paol1nka. Cortina. Bezsenność okropna jest. A konkretnej rady na to nie ma. Wiem, że niektórzy lekarze ginekolodzy przepisywali relanium, ale czy kobieta karmiąca może to nie wiem nawet...
O i tyle tylko zapamiętałam z komentarzy.
Bella. Jak u Was ze zdrowiem? Ja ma cichą nadzieje, że mi po porodzie z 2 kg zostaną
Wkurzam się na małża, który od piątku ma fazę na spanie. Pada razem z dziećmi wieczorem, śpi po południu i na dodatek dzisiaj wstał o 10 i jeszcze walczy ze śniadaniem! Mój syndrom wicia gniazda wymaga jego pomocy w kilku sprawach, więc od rana chodzę i trzaskam szafkami...
Dziewczynki stwierdziły, że musimy kupić koguta, żeby tatę obudzić, bo nic innego nie działa. Ma tam kto na zbyciu jakieś pierzaste?
Nie, nie Cortina za gołębia dziękuję
))