reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
Hej:)
Poli- trzymam kciuki za szybka i bezbolesna akcje:-)
Patik- poprawy nastroju zycze:-)
Kasiadz- przygotowania pelna para, powodzenia&&&&
Annaroksana- to nie wypada zawiesc kolegow meza, tak czekaja:tak:

U mnie nadal cisza, nic sie nie dzieje... ide na spacerek z psem, bo pogoda nawet przyjemna. A potem bede sie objadac frytkami:)))
Milego wieczoru :-)

Monsimal. Gratuluje! Moja Tośka miała być Stasiem ;)

Patik. Poprawy humoru życzę.

Martuszka. Mam nadzieję, że problem oczkaprzejdzie po tych podstawowych zabiegach.

Kasiadz. Dawaj znać jak rycynowe skurcze postępują.

Poli. Całkowicie Cię rozumiem, że chcesz wyjść ze szpitala z pełnymi rękami ;)

Dziewczyny, ja się normalnie boję iść spać. Jak mnie znowu skurcze dopadną i miną, to chyba wścieklizny dostanę. W poniedziałek mam wizytę ciekawe co mi lekarz powie.

A i do mnie też wredny zgagulec powrócił - nie wiem o cio tu chodzi.

Sorki ze Wam nie odpisuje bo pisz z tel. Nie wiem co myslec o tym wywolaniu, czy jednak nastawiac sie na wyjscie do domu w pon.. mam dola bo sie boje bolu po tym masazu..Chcialam pochodzic by cos ruszylo ale nie moge, takie bolesne parcie czuje:-(

Poli jak ja Ci współczuję... ale jak czujesz takie bolesne parcie to może to już? dawaj znać od razu!

Kasiadz powodzonka! niech ten olej Cię ruszy i też informuj na bieżąco!

Cortina jak zacznę rodzić proszę o przesłanie mi dawki Twojego humoru!! Jesteś niemożliwa.

I do wszystkich mamusiek - pokażcie nam jak Wasze maleństwa rosną!! I jak tak Was czytam to przerażają mnie te "problemy", a to oczka, a to katarek, a brak pokarmu...aaaaaa już zapomniałam ile to stresu :szok:

dziś po spacerku tak mnie kręgosłup nap********, że ledwo mogę leżeć, a tu jeszcze Dawidowi nie wiem co jest od paru dni, ale czuję się przez niego osaczona :eek: wszędzie za mną chodzi, cały czas mnie łapie za rękę i nie spuszcza z oczu nawet na 5 sek :szok: myślicie, że on może coś "przeczuwać"??

monsimal - gratulacje !!!
poli0105 - trzymam kciuki, aby wszystko poszło po Twojej myśli. Jak tak czytam o twoich przygodach to jakbym czytała o mojej bratowej, biedna leżała już na sali do porodów ale skurcze minely i położyli ją na OCP-ie.

No dziewczyny widze że na finiszu każda ma już dość. Ja osobiście nie wiem czy wytrzymam jeszcze troszke ( dzisiaj od 4 do 19 mialam skurcze co 20 minut), z drugiej strony mój kaszel i katar .... :wściekła/y::wściekła/y:

W waszych szpitalach cały czas obowiązuje zakaz odwiedzin, bo u mnie niestety !!!!

reklama
u mnie był zakaz odwiedzin ze względu na świńską grype a teraz nie wiem jak jest, a na stronie nie ma info :(

u mnie skurczy brak więc zmykam spać, coś mi się wydaje że tym razem olej nie zadziała, cóż..... już więcej nie skuszę się na tą przyjemność bo cały czas czuje jego smak w ustach, blleeeeeee (poprzednio jakoś lepiej smakował :p)

Do góry