reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Mam dziś doła wagowego - jestem tak wielkaaaaaaa że to przechodzi ludzkie pojęcie. Przytyłam niby tylko 10 kg ale każdy ale to każdy jak mnie zobaczy to myśli że więcej. Brzuch mój jest megaaa wielki do tego nogi bardzo mi przytyły. DOŚĆ !!! Poza tym dzisiaj mnie tak stopa spuchła że jutro na usg to nie wiem jak buty założe. Zresztą już od jakichś dwóch tygodnii musze nosić adidasy bo kozaków nie założe.

Dziewczyny czy to jest normalne że czuje że mi się biodra rozchodzą ??

orchidea trzymam kciuki aby wszystko skończyło się tylko na strachu. Mam nadzieję że lekarze wiedzą co robią i będzie wszystko dobrze.

któraś pisała o odstawieniu fenoterolu - hehe powiem tak ja odstawiłam dwa tygodnie temu bo już w grudniu miałam lekkie rozwarcie ale jak widać dalej chodzę w dwupaku. Bratowa również ona już nawet po terminie jest.

Ostatnia edycja:
reklama
Orchideo kochana trzymaj się bidulko:tak:
Ja wykąpana, wygolona lecę jutro na wizytę ciekawe co mnie czeka:szok: trzymajcie kciuki:tak:
buziaczki lutóweczki i owocnych nocy:-D

nocna zmiana poszła spać? :-D
ja nie śpię i jakoś mi się nawet nie chce, ale pewnie już pisać nie będę bo mężulo chce tu pograć więc dobra żonka przekazuje kompa w jego ręce :-D

potwierdzam słowa madziku - lekarze nie zawsze niestety wiedzą co robią...

Dziewczyny leci ze mnie cały dzień bezbarwna, bezwonna wydzielina i co pewien czas bardzo mnie kłuje w okolicach intymnych, jakby mi ktoś wbijał nóż.
Co 15 minut muszę się podmywać i wkładkę całą mokrą zmieniać, nawet majtki. Czytam o tym w necie, ale różnie to bywa z tymi odpowiedziami :baffled: Co myślicie...może to jakiś znak juuuż:cool2:

monsimal, wygląda na to, że sączą Ci się wody;-)
Orchidea, trzymam kciuki za Ciebie i Zosię, wszystko będzie dobrze:tak:

wpadłam tylko na chwilę, trochę poczytałam i zmykam spać bo oczy mi się same zamykają, jestem wykończona:nerd:

Kurcze, spać nie mogę, pasjansa układam i wychodzi ciągle, że jeszcze nie pora :confused:
Ciągle czytam, że wody mają specyficzny zapach, a te bezwonne:blink:

hej!
zwarta i gotowa czekam na cc ale to jeszcze chwile bo o 8 zmieniaja sie lekarze pozniej maja odprawe wiec pewnie wezma mnie nie wczesniej jak 8:30, 9:00 o ile bede szla jako pierwsza a jak druga to jeszcze chwile pozniej.
suwaczka nie widac bo pisze z tel , dzis jest 39+2tc
orchidea trzymaj sie i niech wyciagaja mala ciaza juz donoszona&&&&&
asiulinka gratulacje

wstawałam siku chyba z 10 razy grr..

monsimol-na necie pisze, że wody różnią się kolorem od moczu. Poproś kogoś o zakup tych papierków w aptece, a jak mocno leci to ip!
kasiadz- ja k skurcze?
lorena-ae Ci zazdroszczę, mamy taki sam wiek ciąży;-)powodzenia!
amg- super masz przyrost, do pozazdroszczenia, naprawdę nie masz powodóww do dołowania
annaroksana-powodzenia na wizycie

Melduję się z rana :-)
Coraz wcześniej udaje mi się zasnąć, a to chyba dobrze :tak:

Kasiadz i jak skurcze?

Annaroksana powodzenia na wizycie, my też dzisiaj wizytujemy :tak:

a.m.g.
jeśli chodzi o wagę to pewnie każda z nas ma gorszy dzień, ja już się boję do lusterka zaglądać, bo nie dość, że cera zmasakrowana to jeszcze fałdy jak shar pei :angry::baffled:, będę miała co robić po porodzie, żeby się doprowadzić do porządku.

Orchideo
a jak u ciebie?

Eve a Twój Kubuś jeszcze nie wyszedł :confused:

Lorena powodzenia i czekam na info o kolejnym lutowiątku :-)

reklama
witam się z śnieżnej krainy:szok: ale u mnie napadało!!! śniegu po kolana. jak ja na wizytę do lekarza dojadę??:no:

widzę, że skurczowo się zaczyna. KASIADZ jak tam??
LORENA powodzenia!:)

przespalam cała noc bez siii:szok: nad ranem się opamietałam, że jeszcze w wc nie byłam w nocy.

Do góry