Mam dziś doła wagowego - jestem tak wielkaaaaaaa że to przechodzi ludzkie pojęcie. Przytyłam niby tylko 10 kg ale każdy ale to każdy jak mnie zobaczy to myśli że więcej. Brzuch mój jest megaaa wielki do tego nogi bardzo mi przytyły. DOŚĆ !!! Poza tym dzisiaj mnie tak stopa spuchła że jutro na usg to nie wiem jak buty założe. Zresztą już od jakichś dwóch tygodnii musze nosić adidasy bo kozaków nie założe.
Dziewczyny czy to jest normalne że czuje że mi się biodra rozchodzą ??
orchidea trzymam kciuki aby wszystko skończyło się tylko na strachu. Mam nadzieję że lekarze wiedzą co robią i będzie wszystko dobrze.
któraś pisała o odstawieniu fenoterolu - hehe powiem tak ja odstawiłam dwa tygodnie temu bo już w grudniu miałam lekkie rozwarcie ale jak widać dalej chodzę w dwupaku. Bratowa również ona już nawet po terminie jest.
Dziewczyny czy to jest normalne że czuje że mi się biodra rozchodzą ??
orchidea trzymam kciuki aby wszystko skończyło się tylko na strachu. Mam nadzieję że lekarze wiedzą co robią i będzie wszystko dobrze.
któraś pisała o odstawieniu fenoterolu - hehe powiem tak ja odstawiłam dwa tygodnie temu bo już w grudniu miałam lekkie rozwarcie ale jak widać dalej chodzę w dwupaku. Bratowa również ona już nawet po terminie jest.
Ostatnia edycja: