kasiadz
Fanka BB :)
mi moczenie w zimnej wodzie pomagało. w tamtym roku w 8 miesiącu ciąży byłam na weselu a że strasznie nogi mi puchły nie mogłam się dopiąć w szpilki, więc 3 godziny przed wyjściem z domu moczyłam nogi w zimnej wodzie a potem od razu szpilki na nogi i się udałoU nas dzisiaj troszkę chłodniej więc jakos daję radę, ale ogólnie ostatnio bardzo szybko się męczę i okropnie puchną mi nogi. Do tego stopnia, że mąż się śmieje, że nie mam kostek, bo ich nie widać. Jakieś rady na to?
byłam w grecji (kreta) 2 lata temu. Byliśmy pierwsze 2 tyg września. Pierwszy tydzień niebo było bezchmurne a drugi tydzień zaczęły nadciągać chmury, mieszkańcy wyspy mówili że to normalne i od połowy września zaczyna się tam pora deszczowa, więc rozważcie termin wakacji w grecjiDziewczynki, też marzę o wakacjach:/ ale jak pomyślę, że trzeba jechać teraz dłużej autem lub samolotem to od razu to odpada. I do tego chodzić nic nie mogę, a na plaży też nie bardzo z bólami brzucha czy mdłościami..Marzy mi się we wrześniu lub październiku Grecja, jeśli samopoczucie pozwoli, no i budżet niestety.
ja też już się najadłam w tym roku. Ale ostatnio kupiliśmy dla córki żeby jej dać pierwszy raz i w całym kilogramie nie było ani jednej czereśni bez robaka i tak córka nie spróbowała czereśni i ja też szybko ich nie zjem;-)Hej mamuśki
Właśnie podjadam czereśnie (mam nadzieję, że bez wkładki)
u nas pogoda zmienna, raz grzeje, raz chłodniej
ja się czuję raczej ok
miłego wieczoru życzę
a i chciałam wam polecić książkę jak macie nadmiar czasu: Tracy Hogg "język niemowląt" wiedza z książki przyda się po porodzie a z doświadczenia wiem że wtedy nie będzie czasu na czytanie. Ja się za nią zabrałam dopiero teraz i to od środka gdyż walczę z zasypianiem córki Książkę można ściągnąć z internetu
Ostatnia edycja: