poli0105
Fanka BB :)
Mi też Igor się podobaoraz Bruno lub Maksiu...a Julek to teraz popularne nawet imię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poli mojej koleżance położna sama zaproponowała jakąś mieszankę i Ona ja miała nawet z alkoholem
Generalnie olej rycynowy można przyjmować nawet zapobiegawczo po 10 ml dziennie na lepsze wypróżnianie. W najgorszym wypadku może Cie po prostu przeczyścić a i tak nie urodzisz. Ja myślę,że nie ma w tym nic niebezpiecznego.
Aha! Laski, czytałam,że to opuszczenie brzucha przed porodem to wcale nie jest reguła i,że czasami brzuch opuszcza się w dzień porodu a czasami jest taki sam do 2 fazy porodu. Macie jakieś doświadczenia w tej kwestii?