reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Bella my wczoraj się wietrzyliśmy i też lekki katarek się pojawił. Nie ma tragedii bo matka daje radę oczyścić nosek a Wojtek ładnie współpracuje kichając ;-)
U nas coraz lepiej idą kąpiele i przebieranie-już nie ma takich awantur jak na początku chociaż nadal nie jest to jego ulubiona czynność.

Boziu, dziewczyny jak Was czytam to już normalnie cała szaleję z zazdrości (tej pozytywnej), że Wy już macie swoje pierwsze kroki z nowym obywatelem za sobą. Normalnie aż się zgrzałam jak sobie pomyślę o tych pierwszych kąpielach itp. Mmmmmmmmmmmmm....miodzio!:rofl: Nie mogę się doczekać!

reklama
Hej, hej...
A co tu taka cisza??? Ruszylyscie wszystkie hurtowo na porodowke, czy co?:-p

Poli mi rowniez bardzo szybko rosna wlosy w ciazy, normalnie chodze do fryzjera co 4-5 tyg na odrosty, a teraz juz po 2-3 tygodniach moglabym je robic bo odrost taki sam:szok: ale podobnie teraz mam z brwiami, normalnie co cztery tygodnie( woskiem)a teraz po dwoch juz takie krzaczory ze szok...

Ostatnia edycja:
ja przez ostatnie tygodnie marzyłam tylko żeby zdjąć z siebie leginsy i rajstopy od których już mnie wszystko swędziało i włożyć na siebie normalne spodnie, dzisiaj tego dokonałam:-)jutro idę na strych po płaszczyk i kożuszek ale też nie mogę doczekać się wiosny. Wybrałabym się na jakieś zakupy ale z tym jeszcze troszkę poczekam:tak:

poli, mnie przed porodem krzyż nie bolał ale ostatnie 3 dni miałam bóle jak na miesiączkę:tak:może będziesz następna :-)
zmieniłam sobie suwaczek i dopiero teraz widzę jaki on piękny:-p

mnie od wczoraj tak zgaga meczy ze nawet polozyc sie nie moge :( jeszcze malz wyjechal i wraca dopiero w poniedzialek a ja mam lezec :-(

oczywiscie nic na zgage w domu nie mam :wściekła/y:

ależ tu dzisiaj spokój...

Poli takie bóle @ to znak, że poród tuż tuż :tak: trzymaj się i daj znać jak się coś rozkręci :-)

Grigri łączę się z Tobą w bólu zgagowym, a najgorsze, że nie wiem od czego :-( nawet Rennie i migdały nie pomagają :no::wściekła/y:

dziś generalnie się źle czuję, nie dobrze mi, brzuch ciągnie i głowa boli, chyba jest niskie ciśnienie :-(

reklama
boshe jak mnie okropnie swędzi brzuch. smaruje się kilkanaście razy dziennie i w nocy też i już wymiękam :/ błękitna czy ciebie te krostki swędzą? bo ja nie widzę ale mąż mówi, że tak je podrapałam, że aż pęcherzyki mi się porobiły...
ja chcę rodzić bo moja skóra już tego nie wytrzyma!!!!

Do góry