poli ja to już mam wizję wiosny/lata i super figury, i dziecia pod pachą...i sru na spacer. te wszystkie letnie łaszki, i brak problemów z zawiązaniem buta. Już za chwileczkę, już za momencik....nie wierzę hehehe, miałam to napisać- siedzę i oglądam strony z ciuchamiile bym dała za zakupy i włożenie szpilek
reklama
annaroksana
Fanka BB :)
Ale super, że już macie swoje pociechy. Ja już też się nie mogę doczekać
Marta zazdroszczę spodni ja jeszcze dwa tygodnie albo i dłużej;-)
Choróbsko powoli mija ale jeszcze trzeba poleżeć i powykorzystywać męża:-)
miłej soboty i czekamy na następne dzidziołki
Marta zazdroszczę spodni ja jeszcze dwa tygodnie albo i dłużej;-)
Choróbsko powoli mija ale jeszcze trzeba poleżeć i powykorzystywać męża:-)
miłej soboty i czekamy na następne dzidziołki
poli0105
Choinka rozebrana, co by tu jeszcze porobić? Mąż miał ją złożyć, ale mu wybaczam za poranne bułeczki
Wam też tak włosy rosną w ciąży szybko?? Byłam ponad miesiąc temu na farbie a dzisiejsze odrosty wyglądają jak po ponad 2 miesiącach.. Jeszcze tydzień i ich nie będzie:-)
Marta- Ty się nie odzywaj tu na temat wagi
Wam też tak włosy rosną w ciąży szybko?? Byłam ponad miesiąc temu na farbie a dzisiejsze odrosty wyglądają jak po ponad 2 miesiącach.. Jeszcze tydzień i ich nie będzie:-)
Marta- Ty się nie odzywaj tu na temat wagi
na_cik zostało Ci coś karpatki? toż to moje ukochane ciasto:-) błagam chociaż kawałeczek i też jestem za nagrodami na dotrwanie do terminu, bo mimo, że chciałabym wcześniej to pewnie mnie to czeka, to bym chociaż na pocieszenie coś mogła dostać Pani Prezes co?
Agisan ależ współczuję chorych dziewczynek :-( zdrówka im masę przesyłam !!
Agoad, Marta ależ macie grzeczne dzieci, ale z tego co pamiętam Dawid był najgrzeczniejszy na oddziale i na początku w domu było super, potem jak się przyzwyczaił do świata to już nie był taki spokojny ;-) chociaż teraz ile ja bym dała, żeby chociaż na 1 dzień miał tak ze 2 miesiące
Cortina a może napisz listę, która kiedy ma rodzić i przestaniemy żyć w niepewności ;-) Każda chce puchar to musi się lekarza prezesa słuchać
noc u mnie cudowna, zasnęłam jak dziecko z Dawidem, koło 8 zeszłam, zjadłam bułkę z Nutellą i mąż wziął Dawidka a ja dalej w kimono i wstałam o 11 :-) oj już dawno się tak nie wyspałam
Agisan ależ współczuję chorych dziewczynek :-( zdrówka im masę przesyłam !!
Agoad, Marta ależ macie grzeczne dzieci, ale z tego co pamiętam Dawid był najgrzeczniejszy na oddziale i na początku w domu było super, potem jak się przyzwyczaił do świata to już nie był taki spokojny ;-) chociaż teraz ile ja bym dała, żeby chociaż na 1 dzień miał tak ze 2 miesiące
Cortina a może napisz listę, która kiedy ma rodzić i przestaniemy żyć w niepewności ;-) Każda chce puchar to musi się lekarza prezesa słuchać
noc u mnie cudowna, zasnęłam jak dziecko z Dawidem, koło 8 zeszłam, zjadłam bułkę z Nutellą i mąż wziął Dawidka a ja dalej w kimono i wstałam o 11 :-) oj już dawno się tak nie wyspałam
poli u mnie czeka łazienka, pranie, odkurzanie. Do wyboru, do koloru. Zapraszam jak się nudziszseeseseses.
A i zrobienie obiadu!!!!!!!!Tylko czekam na inspirację. Małża ni ma, to tak wegetuję i myślę ile jeszcze do zrobienia - na myśleniu się kończy:-)
A i zrobienie obiadu!!!!!!!!Tylko czekam na inspirację. Małża ni ma, to tak wegetuję i myślę ile jeszcze do zrobienia - na myśleniu się kończy:-)
poli0105
ja dalej czekam na męża, ma kupić rybkę do smażenia i warzywa na surówkę na obiadek Ja już taka głodna
aaaa dziś o 19.15 na tvn style będzie program "7 kobiet" o karmieniu piersią
aaaa dziś o 19.15 na tvn style będzie program "7 kobiet" o karmieniu piersią
Laski ale produkujecie)
Marta moja corka tez odkryla ze tylko jedzenie i sen to...nuda!!!! I tak miedzy jednym jedzeniem a kolejnym 3-4h zabawy, rozgladania sie...dobrze, ze raczej nie jest placzliwa...no chyba ze matka celowo cyca nie chce dac tylko myje, przebiera, kremuje itp. Hehe
Dzis jestesmy po pierwszym werandowaniu
Ale pokazal sie u nas lekki katarek(
Marta moja corka tez odkryla ze tylko jedzenie i sen to...nuda!!!! I tak miedzy jednym jedzeniem a kolejnym 3-4h zabawy, rozgladania sie...dobrze, ze raczej nie jest placzliwa...no chyba ze matka celowo cyca nie chce dac tylko myje, przebiera, kremuje itp. Hehe
Dzis jestesmy po pierwszym werandowaniu
Ale pokazal sie u nas lekki katarek(
reklama
Bella my wczoraj się wietrzyliśmy i też lekki katarek się pojawił. Nie ma tragedii bo matka daje radę oczyścić nosek a Wojtek ładnie współpracuje kichając ;-)
U nas coraz lepiej idą kąpiele i przebieranie-już nie ma takich awantur jak na początku chociaż nadal nie jest to jego ulubiona czynność.
U nas coraz lepiej idą kąpiele i przebieranie-już nie ma takich awantur jak na początku chociaż nadal nie jest to jego ulubiona czynność.