reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
czołem maleńkie!
Patik pogratuluję najsampierw tu na ogólnym!!!!!!!!!!!:-)cudownie że już w 2 osobach osobno!

nie mam weny więc dziś tylko grzecznie podczytuje....chcę być zdrowa i chcę być już z moim szkrabiskem i małżem w domu w komplecie........buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-(

a mnie maz poinformował że może wziąć urlop dopiero 18.02:( więc muszę się wstrzymać z tym olejem bo przecież sama w domu nie będę się meczyla z dwójką dzieci i rozprutym dupskiem:'(

A ja zrobiłam karpatkę :-D oj jak mi się chciało...trochę zabawy z tym jest ale jakie BARDZO NIAM NIAM :tak:
Nawet moja kota wcinała krem :-)

Patik się rozpakowała a ja miałam być w ten weekend u teściów to bym ją odwiedziła, ale kasy na paliwo brak a wypłata dopiero w ponedziałek :-( szkoda...

reklama
zjadlam 1 lyzke, lyzeczke, lyzeczkunie nutelli i tak mnie zgaga pali zeeeeeeeeee:wściekła/y::no::confused::szok:

ide na druga nozke zjesc bo co za roznica, juz mnie pali :baffled: gorzej byc chyba nie moze :rofl2::-D:-p

Do góry