reklama
poli0105
Fanka BB :)
alee wielki ten Jasiu, gratki Pati:-)
czołem maleńkie!
Patik pogratuluję najsampierw tu na ogólnym!!!!!!!!!!!:-)cudownie że już w 2 osobach osobno!
nie mam weny więc dziś tylko grzecznie podczytuje....chcę być zdrowa i chcę być już z moim szkrabiskem i małżem w domu w komplecie........buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-(
Patik pogratuluję najsampierw tu na ogólnym!!!!!!!!!!!:-)cudownie że już w 2 osobach osobno!
nie mam weny więc dziś tylko grzecznie podczytuje....chcę być zdrowa i chcę być już z moim szkrabiskem i małżem w domu w komplecie........buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-(
kasiadz
a mnie maz poinformował że może wziąć urlop dopiero 18.02 więc muszę się wstrzymać z tym olejem bo przecież sama w domu nie będę się meczyla z dwójką dzieci i rozprutym dupskiem:'(
Błękitna_Orchidea
... tak się podjarałam parówkami w cieście francuskim na kolację, że po zjedzeniu ich umieramy z Zośką na ból żołądka, chęć wymiotowania i piekielną zgagę. Przeklęte parówki..
A ja zrobiłam karpatkę oj jak mi się chciało...trochę zabawy z tym jest ale jakie BARDZO NIAM NIAM
Nawet moja kota wcinała krem :-)
Patik się rozpakowała a ja miałam być w ten weekend u teściów to bym ją odwiedziła, ale kasy na paliwo brak a wypłata dopiero w ponedziałek :-( szkoda...
Nawet moja kota wcinała krem :-)
Patik się rozpakowała a ja miałam być w ten weekend u teściów to bym ją odwiedziła, ale kasy na paliwo brak a wypłata dopiero w ponedziałek :-( szkoda...
reklama