Dżemdobryyy Lufki..
witam się Piątkowo
Cóż za ulga, że kolejne zaliczenia są za mną - oby do przodu. Zostały mi dwa najcięższe egzaminy we wtorek 29.01 i 6.02 i można rodzić!
Czekałam dziś na przesyłkę ale listonosza jak nie było tak nie ma - coś słabo mi tego rozstępa wysyłacie moje drogie, coś słabo!
eve - mi po okresie dojrzewania zostały białe blizny po rozstępach na biuście tylko
Sok jabłkowy wytrąbiłam cały wczoraj ale po dzisiejszych zakupach mam dwa litrowe w zapasie! Zapraszam na kieliszeczek soczku jabłkowego w takim razie
Poli - ja też ostatnio moje brzuchowe dziecię zgniotłam.. w samochodzie wypadł mi telefon i głupia zamiast poczekać aż się zatrzymam na parkingu i będę wysiadać to oczywiście musiałam się zgiąć i podnieść spod siedzenia.. Ku..
zgięłam się tak, że mnie strzyknęło w plecach a Zosina nóżka boleśnie wbiła mi się gdzieś pod żebra.. ale też myślę, że dzidzia jest tak dobrze chroniona, że nic jej nie będzie
także nie martw się o Leosia..
Patik - trzymam kciuki za pomyślne i szybkie rozwiązanie &&&&
dreamuś - kuruj się ładnie!!
Cortina - ja bym bardzo chciała puchar prezesa ale coś mój glon się na świat nie spieszy ( choć niby jest 2 tyg. starsza niż wskazuje OM ), a tak fajnie byłoby mieć na półce pucharos..
Co do magicznego systemu: EWUŚ to po prostu szkoda słów.. bajzel na kółkach jak zwykle w służbie zdrowia..
martik77 - może jeszcze ogonek synkowi odpadnie po tym śnie i będzie dziewczynka
oho.. wiem, niemożliwe
ale Wam coś powiem kobiety.. kiedyś mi się śniło jak byłam w ciąży, że urodziłam.. kota. Woziłam go w wózku, przewijałam.. normalnie. To było na początku ciąży. A później około 20 tygodnia kiedy czekałam na pierwsze ruchy małej śniło mi się, że z brzucha wystają mi ... kocie pazury
chodziłam chora przez 3 tygodnie.. czy aby z dzieckiem wszystko ok hehe
martuszka5 - dobry sen miałaś !!
poli - czy możesz nie robić mi smaka na maka ?
mam plik kuponów rabatowych do tego cudownego miejsca, pełnego niezdrowego jedzenia
.. zjadłabym chyba 3 zestawy, 8 lodów, 4 szejki i 10 porcji frytek.. a do najbliższego maka 20 minut samochodem
Mogę pochwalić się jedynie moimi zakupowymi - zachciankowymi zdobyczami: żelki, chipsy (wiem, wiem..typowo ciążowe)
, kiiiiiiiiwi
.. tak miałam na nie ochotę, że kupiłam 3 opakowania
..
O.. a na kolację.. na kolację będą parówki w cieście francuskim ....