reklama
kwasia
Fanka BB :)
Oj, ja nie w temacie niestety i przepraszam za wtrącenie, ale czy możecie mi powiedzieć, czy widać mój suwaczek?
widać do porodu 3 tygodnie i 3 dni :-):-)
paol1nka
gnidka fuck yeah!
a jednak można mi poprawić humor
a jednak można mi poprawić humor
martik77
Hej dziewczyny
Ja tylko na chwilke, M postanowil zrobic mi dzisiaj niespodzianke i wzial sobie wolne, wiec spedzam ten dzien z mym mezczyzna:-)
Sprawdzam czy jakies dzieciaczki przybyly... ale z tego co widze to cisza
Agisan- co do zdrobnienia Konstancji(sliczne imie) to moi znajomi wolaja na swoja core Nastka.
My nie mielismy problemu z imieniem, od lat mialam wybrane imiona i dla chlopca i dziewczynki.
Milego wieczoru, a wszystkim zasmarkanym i kaszlacym powrotu do zdrowia zycze:-)
Ja tylko na chwilke, M postanowil zrobic mi dzisiaj niespodzianke i wzial sobie wolne, wiec spedzam ten dzien z mym mezczyzna:-)
Sprawdzam czy jakies dzieciaczki przybyly... ale z tego co widze to cisza
Agisan- co do zdrobnienia Konstancji(sliczne imie) to moi znajomi wolaja na swoja core Nastka.
My nie mielismy problemu z imieniem, od lat mialam wybrane imiona i dla chlopca i dziewczynki.
Milego wieczoru, a wszystkim zasmarkanym i kaszlacym powrotu do zdrowia zycze:-)
Angy84. Widać
Gnidka. Uważnie czytając posty rzeczywiście nie sposób nie dostrzec "pewnej niekonsekwencji" i nabrać poważnych wątpliwości co do celu ich umieszczania na forum.
A teraz przepraszam - naszła mnie ochota na lody i idę posapać przed zamrażarką wydobywając zapas śmietankowych pyszności Grycana. Mmmmm
Gnidka. Uważnie czytając posty rzeczywiście nie sposób nie dostrzec "pewnej niekonsekwencji" i nabrać poważnych wątpliwości co do celu ich umieszczania na forum.
A teraz przepraszam - naszła mnie ochota na lody i idę posapać przed zamrażarką wydobywając zapas śmietankowych pyszności Grycana. Mmmmm
kasiadz
ja tam nie widzę abym miała zaściankowe poglądy, hmmmmm????? a czego ta zaściankowość ma niby dotyczyć?
GBS odebrany-negatywny
telefon kupiony, ale nie umiem się z wifi połączyć w mieszkaniu bo hasła nie pamiętam
a i zupka na obiad wyszła pyszna-polecam
lody??????????? ja też chcę!!!!!!!!!!
GBS odebrany-negatywny
telefon kupiony, ale nie umiem się z wifi połączyć w mieszkaniu bo hasła nie pamiętam
a i zupka na obiad wyszła pyszna-polecam
lody??????????? ja też chcę!!!!!!!!!!
reklama
anioleczek12341
wpadłam w podziw nad postem gnidki i chyba z taka miną zostanę do porodu... grzecznie osuwam się w cień... nie pcham się jak mnie nie chcą. w koncu to do mnie dotarło... może szkoda, że tak późno???