reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutówki na zakupach

na Mutsy zdecydowaliśmy się spontanicznie... ja chciałam Roana a mój m powiedział, że jest brzydki i nie chciał o nim słyszeć... kupiliśmy więc Mutsy ... nasi znajomi mieli taki dla córki i sprawdził się rewelacyjnie... duża gondolka, duże pompowane koła, mały to on nie jest ale do auta się mieści,
oczywiście można zamontować na nim fotelik. My kupiliśmy każdą część osobno. Zaczęliśmy od gondoli, potem stelaż i fotelik, z tym że fotelik kupiliśmy Maxi Cosi Cabrio fix.. Teraz czekam na siedzisko do spacerówki.
czym się kierowałam przy zakupie? Przede wszystkim tym żeby był wygodny dla dziecka, duża gondola, spacerówka z opuszczanym oparciem i dużą budką. Mieszkamy teraz za miastem więc patrzyliśmy również na pompowane kółka. Stelaż kupiliśmy z łamaną osią. Dla Maksa mieliśmy Qunny Buzz - do miasta ok ale na wiochę się nie nadaje!! I nie polecam wózka z kubełkową spacerówką - bardzo nie wygodna dla dziecka.

reklama
Dziewczyny, poradźcie mi, bo ja już sama nie wiem, który materacyk do łóżeczka mam kupić:
kokos-pianka-gryka: 3-LAYER MATTRESS COCONUT-FOAM-BUCKWHEAT FOR BABY COT SIZE 120cm X 60cm X 10cm | eBay
czy kokos-pianka-kokos: 3-LAYER MATTRESS COCONUT-FOAM-COCONUT FOR BABY COT SIZE 120cm X 60cm X 9cm | eBay
czy taką piankę: Baby Elegance Eco Fibre Cot Mattress – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
Któraś z Was pisała, że gryka nie bardzo ale nie wiem dlaczego, proszę, doradźcie którą mamy kupić

mam bardzo podobną, ale niestety bardziej krzykliwe kolory, bo z serii rainforest, ale przy Poli bardzo nam sie przydała. ta jest fajniejsza i spokojniejsza.

A ile kasy chcesz wydać? Bo ja jakbym nie miala huśtawki to pewnie spielabym sie na to

4MOMS Huśtawka Leżaczek Kołyska XXI WIEKU kolory (2031555400) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Mniej miejsac zajmuje. No ale huśtawkę juz mam wiec nic nowego nie kupu:)

Dzięki Mitra:-)
W sumie to stwierdziliśmy, że chcemy małej coś ekstra kupić, bo prawie wszystkie sprzęty ma po starszej siostrze odeszły nam wydatki na wózek, łóżeczko,wanienkę większość ubranek itd. Niech ma dziecię coś nowego a i my będziemy się cieszyć.

I nie polecam wózka z kubełkową spacerówką - bardzo nie wygodna dla dziecka.
Absolutnie sie nie zgadzam. Pola uwielbiała swoja spacerówkę i wcale nie chciała z niej wysiadać :) I dla mnie tez była super wygodna a możliwość montażu i przodem i tyłem do kierunku jazdy jest nie do przecenienia.

reklama
Absolutnie sie nie zgadzam. Pola uwielbiała swoja spacerówkę i wcale nie chciała z niej wysiadać :) I dla mnie tez była super wygodna a możliwość montażu i przodem i tyłem do kierunku jazdy jest nie do przecenienia.

zgadzam się, ja sobie bardzo ceniłam mozliwość montażu w dwie strony i nie dostrzegłam wad takiego modelu

my mamy taki zestaw Bebe Confort tylko inny kolor wozek-3w1-bebe-confort-high-trek-gratis-baza-torba-i-spiworek_0_b.jpg

Do góry