reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutówki na zakupach

Ja zakupiłam takowy - - - Biustonosz do KARMIENIA ALLES MaMa RENE 65 I (1984237929) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
staniczek
i wkurzyłam się bo napisali że nie mają takiego to po jakiego grzyba wystawiają aukcje:wściekła/y:a że pieniądze im wpłaciłam to wybrałam coś innego.Staniczek przyszedł wczoraj ale jest taki na styk i się zastanawiam czy go nie odesłać i wymoenić na większy oto on http://allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-alles-mama-new-r-75-i-i2051999500.htm

reklama
Mama Niki- Śliczniutki
maron- ja z racji tego, że ciężko u mnie z kasą, narazie kupiłam taki :-) później zobaczę, jak z tymi cycuszkami będzie i poszukam czegoś lepszego :-) a teraz jak mam zapłacić 50zł i ponosić 2tyg, to wiesz...

Ja przy Nicol nosiłam te zwykłe tanie i dziś mam chyba tego efekty-dwa zwiski.Jednak jakoś wtedy w moim miescie nic nie było innego ,teraz zresztą też nie ma a chciałam coś z fiszbinami coby miało co podtrzymać pierś.Ja zakupiłam tylko dwa staniczki coby mieć do szpitala a w domku i tak będe nosić te swoje normalne,a że nosze miękkie nie usztywniane to myśle że będzie mi wygodnie karmić.Bo faktycznie szkoda kaski bo takie staniczki ponosi się jakiś czas a potem są zbędne,a normalny staniczek nosi się codzień.Fakt chciałąm jeszcze kupić 3ci do karmienia ale co jak nie ma fajnych w większym rozmiarze.

mama ten co pokazalam jest z fiszbinami :-) ja co prawda na codzien nosze usztywniane, no ale jesli nawet nie bede karmic to jakos go zdzierze :-D

No ja o cycuszki dbam bardzo, dlatego ten jeden co kupiłam to taki do szpitala, żeby nie paradować tak o... W domku będę chodzić w tych co dotychczas. No a z czasem kupię sobie jakiś ładny do karmienia i porządny. Bo ja to nawet śpię w staniku :-p

o rany!! spisz w staniku?? :-) ale pewnie takim sportowym, co?? :-) ja sie teraz zastanawiam nad kupnem sportowego

maron- w sportowym, albo w takim bawełnianym, ale z fiszbinami :-) jakoś się już tak przyzwyczaiłam, że źle się czuję jak mi się tak coś majda hehe a tak poważnie to od razu przed oczami mam obraz siebie z dwoma wiszącymi worami :-D

reklama
Tak ostatnio zastanawiałam się czego jeszcze mi brakuje dla Malucha i przeglądając allegro przyjrzałam się bardziej tym specjalnym koszom na pieluchy Tommee Tippee Kosz Nursery Essentials+Wkład Gratis (2059717022) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Kosz pojemnik na pieluchy Angelcare (2061676540) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., nie jest to tanie, ale powiedzmy ze mogłabym przełknąć taki wydatek mając pewność, ze spełni sowje zadanie...koleżanka kupując monitor oddechu dostała jako gratis i o dziwo to jedne z bardziej (jej zdaniem) udanych gadżetów d domu...ale słyszałam też wiele negatywnych opinii, że to taki pic na wode...może któraś z doświadczonych mam używa/używała taki kosz????

Do góry