reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutówki na zakupach

Mnie jakos kubelkowe siedzenia w wozku nie przekonuja,ale jak Poli bylo wygodnie to znaczy ze nie sa takie zle:-) ja tez mam w moim wozku przekladana spacerowke,to byl jeden z wymogow przy zakupie.
M mi wczoraj kupil torbe dla naszej Tynki na jej rzeczy w czasie podrozy.Dal az 10 zł w biedronce promocja byla, juz wyprana sie suszy choc pewnie uzyje jej dopiero w kwietniu badz maju.Ale juz jest.
Do zakupu zostaly mi butelki i smoczki, jak na zlosc na allegro tylko dwie oferty zestawow z Aventa.:crazy:

reklama
Dagrab, my też się nie zdecydowaliśmy na kubełkowe, dziecko powinno mieć możliwość rozłożenia się, a jak uśnie w czasie spacerku... Osobiście wolałabym się rozprostować.
Ja dziś patrzyłam za buteleczkami Dr. Brown's-a, koleżanka mi bardzo polecała że super antykolkowe, Isia też ostatnio je chwaliła. Na baby shower dostałam 3 x 240ml, ale chciałam 3 x 120ml kupić, tylko było jakieś rozerwane opakowanie, a dostawę dopiero wypakowywali.
Może w niedzielę coś znajdę. Muszę też monitorek kupić, smoczek uspokajacz i trochę kosmetyków, szkoda że tu nie ma Rossmanna :baffled: ;( :-(

ale w moim bez problemu jest opcja odchylenia całego siedzenia razem i jest wtedy w pozycji leżącej, młoda tak przesypiała codziennie w ogrodzie w wózku.

o tak się rozkładała;)
nadia_1009.jpgnadia_1869.jpg

to zależy komu pasuje kubełkowa...mi nie... w quinny buzz jaki miałam dla Maksa spacerówka była okropna..miała co prawda 3 poziomy odchylenia ale całego siedziska i dziecko spało z nóżkami w górze... w Mutsy też można montować spacerówkę tyłem i przodem i dodatkowo rozkłada się na płasko

Arlij- to super ze sie rozklada, w tym co ja ogladalam nie bylo takiej mozliwosci.
Galwaygirl- kolezanka tez miala dr Brown wlasnie ze wzgledu na kolki i tez bardzo chwalila, no ale cena tez odpowiednia:tak:a ja juz jedna butelke 125 ml mam z aventa do tego laktator, wiec nie chcialam malej mieszac. za takiz zestaw ZESTAW STARTOWY PHILIPS AVENT 260ml Butelki (2067693388) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wyjdzie 80 zł, a jedna butelka dr.Brown'sa 40zł.

emil ale u nas nie rozkładało sie siedzenia tylko całość miała poziomy odchylenia ale żaden nie wypadał tak, że spała z nogami w górze:)

z kubełkowymi jest różnie tak jak i z pozostałymi, ile ja się naoglądałam takich zwyczajnych co opuszczane były na sznureczkach i bez utwardzenia itd. wszystko zalezy od konkretnego modelu bardziej niż od ogólnie kubełkowy czy nie.....

reklama
maron- ja kupiłam zwykły jeden bawełniany do karmienia z tym, że miseczkę D. No i kosztował 15zł. Ale to na sam początek, później kupię coś porządniejszego, ale nie wiadomo jak to będzie z tymi cycuszkami hehe

Do góry