Maron no ja też się niska nie czuję, Mąż ma 183 ale dla mnie tak w sam raz jest, tylko że inni zawsze że ja mała jestem, no ale to tak się wydaje, bo ja drobnej budowy. Mam koleżankę, co widzę, że jest max mego wzrostu lub nawet niższa ode mnie troszkę, ale trochę innej budowy i ona cały czas że ja malutka jestem, nie pomogło, że kolega stanął z boku i stwierdził, że jesteśmy takie same. No ale ona jest trochę dziwna, jak wróciłam z wakacji w zeszły roku, to zauważyła, że ja
1kg przytyłam. Nie zauważyły tego ani moje ubrania ani ówczesny jeszcze narzeczony, waga ledwo wyłapała z 47 do 48, a ona, "o, trochę Ci się przytyło"
Mitra ten kot jest niezły, ciągle był przy Poli i jeszcze jak złowieszczo patrzy w obiektyw
Ja też jeszcze nie kupiłam karuzelki, bo może ktoś zechce w prezencie kupić, a jak nie dostaniemy to właśnie tą co w linku podałam kupimy z Tiny Love, tak po 2-3 tygodniach po porodzie, tak samo rogala do karmienia jeszcze nie mam, ale musiałam zostawić jakiś margines dla cioć, bo ubranek absolutnie nie chcemy, tyle tego mamy do 6 miesiąca i już trochę na 6-9 i 9-12.