reklama
ani83
Fanka BB :)
Na początku nakręciłam się na tą fisher price z projektorem i latającymi misiami ale ją odradzałyście. Chyba zdecyduję się na taką jak miałam dla Gosiaka Karuzela pluszowa Canpol (2044688927) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko, że z innymi zwierzaczkami. Jej zaletą było to, że maskotki były mocowane rzepami, więc mogła je odrywać i się nimi bawić.
Może jeszcze coś innego wpadnie mi w oczy, zobaczymy.
Może jeszcze coś innego wpadnie mi w oczy, zobaczymy.
U
Użytkownik Usunięty
Gość
Mitra - a mozesz wrzucic linka ktora to jest karuzela?
Mitra
Polimama i Tytusa :)
Np takaMitra - a mozesz wrzucic linka ktora to jest karuzela?
Tiny Love Karuzela Symfonia w ruchu ZOO z pilotem TL2904001 - Ceneo.pl
Ale chodzi po prostu o te spiralne kólka , no i muza mozart bach...
galwaygirl
Mamusia Piotrusia
Munie, karuzelka jak najbardziej się sprawdza, ja koleżance kupiłam tę ze spiralkami: Tiny Love Classical Mobile – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores, to mała sobie ostatnio przypomniała (ma już 16m-cy) i kazała sobie znów zamontować. Rozmawiałam dziś z koleżanką i powiedziała, że jej 11tygodniowy synek uwielbia karuzelki, ma też takie bez melodyjek, drewniane zawieszone na lampie, bardzo go to interesuje. A te z biało-czarnym to podobno noworodki lepiej widzą.
U
Użytkownik Usunięty
Gość
to chyba skuszę się na karuzelę, ale pewnie dopiero po porodzie, bo wolałabym ją na żywo zobaczyć, a teraz nie mam takiej możliwości
jak córeczka nie będzie nią zainteresowana to trudno, zostanie dla kolejnego dziecka
jak córeczka nie będzie nią zainteresowana to trudno, zostanie dla kolejnego dziecka
galwaygirl
Mamusia Piotrusia
Dziewczyny powiedzcie mi, czy w Waszych łóżeczkach jest opuszczana ścianka boczna, bo ja mam niby to łóżeczko od szwagierki, ale ono jest niewymiarowe 55x118 i ciężko dobrać do niego materacyk a ten co mam to już dobre kilka lat ma i dwójkę dzieci za sobą, no i prześcieradło będzie trochę luźno wisiało, podobny problem z ochraniaczami, bo wszystko na 60x120. Jeden ochraniacz kupiłam szyty na wymiar, ale jak zmienię łóżeczko to będzie mały prześwit tylko, więc to nie problem. No i właśnie znalazłam łóżeczko używane, w dodatku sprowadzane z PL, ale ono nie ma tej ścianki bocznej obniżanej ale kosztuje tylko 40E, a nowe 130E w górę i sama nie wiem co tu robić
reklama
Podziel się: