reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

A u mnie młody totalna zlewka na karuzelę. Sama sobie puszczałam, jeszcze jak w ciąży byłam, bo mi się jedna melodyjka podobała ;-) Zobaczymy co będzie z młodą. Odziedziczy po bracie.

reklama
NA moj gust tiny love ( ale te z czarno -bialymi spiralami bija wszytko na łeb i na szyję ;)

Fisher price mozna se w d..wsadzić

Munie, karuzelka jak najbardziej się sprawdza, ja koleżance kupiłam tę ze spiralkami: Tiny Love Classical Mobile – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores, to mała sobie ostatnio przypomniała (ma już 16m-cy) i kazała sobie znów zamontować. Rozmawiałam dziś z koleżanką i powiedziała, że jej 11tygodniowy synek uwielbia karuzelki, ma też takie bez melodyjek, drewniane zawieszone na lampie, bardzo go to interesuje. A te z biało-czarnym to podobno noworodki lepiej widzą.

to chyba skuszę się na karuzelę, ale pewnie dopiero po porodzie, bo wolałabym ją na żywo zobaczyć, a teraz nie mam takiej możliwości
jak córeczka nie będzie nią zainteresowana to trudno, zostanie dla kolejnego dziecka :)

Dziewczyny powiedzcie mi, czy w Waszych łóżeczkach jest opuszczana ścianka boczna, bo ja mam niby to łóżeczko od szwagierki, ale ono jest niewymiarowe 55x118 i ciężko dobrać do niego materacyk a ten co mam to już dobre kilka lat ma i dwójkę dzieci za sobą, no i prześcieradło będzie trochę luźno wisiało, podobny problem z ochraniaczami, bo wszystko na 60x120. Jeden ochraniacz kupiłam szyty na wymiar, ale jak zmienię łóżeczko to będzie mały prześwit tylko, więc to nie problem. No i właśnie znalazłam łóżeczko używane, w dodatku sprowadzane z PL, ale ono nie ma tej ścianki bocznej obniżanej ale kosztuje tylko 40E, a nowe 130E w górę i sama nie wiem co tu robić:eek::baffled:

reklama
Do góry