reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutówki na zakupach

A u mnie młody totalna zlewka na karuzelę. Sama sobie puszczałam, jeszcze jak w ciąży byłam, bo mi się jedna melodyjka podobała ;-) Zobaczymy co będzie z młodą. Odziedziczy po bracie.

reklama
NA moj gust tiny love ( ale te z czarno -bialymi spiralami bija wszytko na łeb i na szyję ;)

Fisher price mozna se w d..wsadzić

Munie, karuzelka jak najbardziej się sprawdza, ja koleżance kupiłam tę ze spiralkami: Tiny Love Classical Mobile – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores, to mała sobie ostatnio przypomniała (ma już 16m-cy) i kazała sobie znów zamontować. Rozmawiałam dziś z koleżanką i powiedziała, że jej 11tygodniowy synek uwielbia karuzelki, ma też takie bez melodyjek, drewniane zawieszone na lampie, bardzo go to interesuje. A te z biało-czarnym to podobno noworodki lepiej widzą.

to chyba skuszę się na karuzelę, ale pewnie dopiero po porodzie, bo wolałabym ją na żywo zobaczyć, a teraz nie mam takiej możliwości
jak córeczka nie będzie nią zainteresowana to trudno, zostanie dla kolejnego dziecka :)

Dziewczyny powiedzcie mi, czy w Waszych łóżeczkach jest opuszczana ścianka boczna, bo ja mam niby to łóżeczko od szwagierki, ale ono jest niewymiarowe 55x118 i ciężko dobrać do niego materacyk a ten co mam to już dobre kilka lat ma i dwójkę dzieci za sobą, no i prześcieradło będzie trochę luźno wisiało, podobny problem z ochraniaczami, bo wszystko na 60x120. Jeden ochraniacz kupiłam szyty na wymiar, ale jak zmienię łóżeczko to będzie mały prześwit tylko, więc to nie problem. No i właśnie znalazłam łóżeczko używane, w dodatku sprowadzane z PL, ale ono nie ma tej ścianki bocznej obniżanej ale kosztuje tylko 40E, a nowe 130E w górę i sama nie wiem co tu robić:eek::baffled:

reklama
Do góry