reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutówki na zakupach

reklama
galwaygirl - hehe tak dokładnie, spotkałam mojego męża na jakimś portalu dla samotnych:-) mieliśmy się spotkać tylko na kawę(ciekawa byłam jak wygląda)bo on z pracy się wyrwał i wiedziałam że dużo czasu nie będzie miał(tak mówił przez telefon).A jak się okazało spędziliśmy razem kilka godzin i jakoś mu się do pracy wcale nie spieszyło:-p a potem to już z górki poleciało:-D.W październiku minęło 3lata od pierwszego spotkania a w czerwcu tego roku wzieliśmy ślub:-)(i wtedy od czterech dni wiedziałam że jestem w ciąży-najpiękniejszy prezent ślubny jaki mogliśmy sobie wyobrazić)

Daissy - ja młodemu kupuję na allegro raz na sezon Gatty, Yo się chyba ta seria dla dzieci nazywa czy jakoś tak. Wrzuć w wyszukiwarkę. Są bardzo fajne, bo niezbyt drogie, a nie mechacą się i nie "szmacą". W zeszłym roku kupiłąm większe i młody drugi sezon w nich pomyka :tak:

Jejuś Wy to już macie prawie wszystko a ja nadal w lesie po ostatnich przeżyciach muszę się wziąć za wyprawkę bo nigdy nic niewiadomo.Muszę zdjąc ze strychu ciuszki po córeczce oddzielić co unisex dla chłopca przejrzec stan i wyprać pogonić szwagierkę i znajomą co mi obiecały zrzuty a potem dokupić ewentualnie coś nowego.A i wózek już mam używany ale nic niezniszczony i kupiony dosłownie za grosze.
Piszecie o spiworkach ja mam mieszane uczucia czy mi się przyda bo córcia niebardzo chciała w nim spać,krepował troszkę ruchy i się złościła.
A co do wieku w szpitalu wszyscy pytali się czy to pierwsze a jak mówiłam ze trzecie i mam syna 13-letniego to byli w szoku he he.

świetne i niedrogie są te śpiworki z ikei!
tyle razy przechodziłam przez dział dziecięcy i nigdy ich nie dojrzałam- tym razem wybiorę się po nie specjalnie w przyszłym tygodniu. I chyba skuszę się na niebieski, w końcu niebieski będzie pasował do różowych piżamek mojej córci- a co tam.

Co do wieku to ja mam teraz 29l a mój mąż 28, czyli jeżeli poród będzie o czasie to rocznikowo wyjdzie mi 30l- pierwsze dziecko. Nie czuję się jakoś "za stara" ponieważ większość naszych znajomych właśnie myśli o dziecku albo dopiero co się u nich dzieci porodziły. W szkole rodzenia też większość w wieku ok 30 lat więc czujemy się tak wpasowani akurat :)

czy zwykły rogal do karmienia maluszka np. taki: Rogal, poduszka do karmienia (1969499182) - Aukcje internetowe Allegro
może też służyż jako poduszka ułatwiająca spanie na teraz czy będzie to taki sam efekt jakbym sobie pod brzuch wsunęła zwykłą poduszkę ???

ja taka poduszke zakupilam, ale jeszcze nie mialam okazji wyprobowac,bo jej jeszcze nie odebralam:-( wydaje mi sie ze moze byc lepsza od zwyklej poduszki, ale moze ktoras dziewczyna juz korzystala to lepiej podpowie.Mi poduszke udalo sie wylicytowac za 10zł :-)

reklama
ja mam taka poduszke *BABY-RAJ*ROZBIERANA PODUSZKA -ROGAL DO KARMIENIA (1982112407) - Aukcje internetowe Allegro w fioletowe paseczki :-):-) kupilam ja wlasnie z mysla, zeby juz z niej korzystac :-) spisuje sie ok :-) aaa i nie spodziewalam sie ze jest taka wielka
ANEK ja tez jeszcze w rozsypce :-) ale jest czas, po nowym roku zabiore sie za pranie ciuszkow i ich segregacje :-)
a my z mezem mamy po 24 lata :-) no, po nowym roku juz 25 :-D w lutym piknie nam 6,5 roku razem i 1,5 roku odkad jestesmy malzenstawem :-)

Do góry