reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutówki na zakupach

Blair to masz "fajną" szwagierkę, nie zazdroszczę. Ja swoją nową rodzinkę mam 2.500 km od siebie i bardzo mi z tym dobrze. A jak wrócimy do Polski to też 600km od nich. Jednej szwagierki to szkoda że tak daleko, ale reszta... Jak poroniłam to teściowa ani razu się nie spytała jak ja/my się trzymamy.

reklama
galwaygirl- nie przejmuj sie ja nie oprocz dwoch par skarpetek i rajstopek do ubrania dla malej nie mam nic nowego.Dzisiaj bedac w tesco juz mnie ak vardzo kusilo, akurat gadalam przez tel z siostra ktora mi to wybila z glowy.Ciuszkow od niej mam do rozmiaru 74 a niektore nawet 80.Oto niektore z nich( najmniejsze juz mam poprane,wyprasowane i spakowane do poszewek wiec nie chce mi sie juz wyciagac) P1020382.jpgP1020383.jpgP1020384.jpgP1020385.jpgP1020386.jpg do sukienusi mam tak samo slodkiego pajaca:-)

Ostatnia edycja:
mmona a posciel do wozeczka po co?? :-) mi sie wydaje to zbyteczne :-) poki co bedziemy jezdzic w spiworku grubszym, pozniej cieniutkim :-) zawsze w jakis kocyk mozna opatulic, a pozniej juz bedzie cieplo :-) my nie kupujemy :-) a do lozeczka to jestem na etapie poszukiwan i chyba juz znalazlam :-) wczoraj sprzedalam nasz nieuzywany prezent slubny - robot kuchenny - na allegro za 200 zl, wiec za te pieniezki zamowie posciel, jak mi juz lozeczko dojdzie :-)
Ja do pazurkow kupilam zestaw BabyOno Bezpieczny komplet do paznokci 3cz. SUPER CENA!!! (1979624662) - Aukcje internetowe Allegro bo tak naprawde nie wiem czy lepiej bedzie nozyczkami czy cazkami :-)
a co do aptek internetowych, to moja tu miejscowa i tak nic nie pobije :-D najtansza chyba w calej malopolsce :-D a do tego mam rabat
blair piekna ta posciel :-) tych samych kolorow szukam

O rany Blair Ty już masz łóżeczko przygotowane, u mnie jeszcze wszystko w proszku, aaaaaaa!!!
Ja poza tą pościelą z Disney'a kupiłam ochraniacz z 2cm gąbki zamiast włókniny na całą długość łóżeczka, z której można zdjąć poszewkę i wyprać, a do tego pościel w tym samym kolorze. U mnie zielone misie na drabinkach. Nie mogę patrzeć jak dzieci wkładają sobie nóżki między szczebelki, Mąż też koniecznie chciał na całą długość i sztywną.
Dziewczyny, a Wy jak pierzecie te mini ubranka to dzielicie kolorami czy jak leci? No i jak coś już było używane to chyba nie powinno koloru puszczać, co?

lozeczko ubrane tylko do zdjecia :D
juz pochowalam posciel zeby sie nie zakurzyla :p wiec lozeczko stoi puste :p
Dzis jade z kolezanka, tez ciezarna na zakupy wiec wieczorem pewnie pokaze co kupilam :D
a i ktoras z was pisala, ze kupila album dziecka w empiku, poszlam za przykladem i tez kupilam, super sprawa:D

cześć mamunie:)

blair_90 śliczne to łóżeczko:)
My będziemy kupować z tej samej serii tylko jeszcze nad rysunkiem się zastanawiam.
A...i dopiero teraz zauważyłam wpis w Twoim suwaczku(zakochaliśmy się w sobie 27.10.2008) a ja na pierwszą randkę z moim mężem umówiłam się 20.10.2008 hehe i wtedy zobaczyłam go też po raz pierwszy:-)

Jeśli chodzi i pościel do wózka to ja nie kupuje.Narazie i tak bedzie jeździł w kombinezonie a potem to kocyk pod spód jak trzeba będzie i już:)

galwaygirl - ja ubranka dzieliłam na białe i kolorowe i tak prałam i nic mi nie zafarbowało:):-D

blair- super ta posciel, delikatne pastelowe paseczki.
Ja mam uzywane ciuszki wiec piore wszystko razem, choc koszulki w ostrych kolorach narazie odlozylam,tak na wszelki wypadek :-D
Ja do tej rózowej bluzeczki w paski z serduszkiem mam jeszcze body i sliniaka, wiec bedzie miod cud i orzeszki :tak:

reklama
hehe a ja zamin zaczelam prac rozlozylam sobie wszystkie ubranka rozmiarami co mi zajelo sporo czasu, a po tem stwierdzilam ze i tak piore kolorami wiec podzielilam je na biale, zolte i zielone, niebieskie, bialo- kolorowe, dzinsy i bluzy, kombinezony, no i zostaly mi juz do pranie dwie ostatnie torby wiec juz blizej niz dalej :-D

Do góry