M85
Fanka BB :)
Witam ale się Was naczytałam muszę zacząć kupować coś dla siebie bo na razie mam tylko kapcie i szlafrok do szpitala Chciałam kupić podkłady, o których pisałyście Absorgyn, tylko nie wiem jaki rozmiar najlepiej, myślałam żeby wziąść te 34x9 cm. 2 paczki czy 1 starczy? Poporodowe ginekologiczne podkłady dla Kobiet (1968733958) - Aukcje internetowe Allegro a może lepsze takie: PODKŁADY poporodowe do szpitala 34x10 Tanio (1950356988) - Aukcje internetowe Allegro i jeszcze takie na łóżko: Podkłady Higieniczne Do Przewijania i Poporodowe! (1928444102) - Aukcje internetowe Allegro
Co do staników do karmienia to będę miała duży problem, nie dość, że za dużo mi nie urosło to jeszcze dobrać odpowiedni rozmiar... oj ciężko będzie. Przed ciążą nosiłam 70C, teraz nie wiem. Kupiłam na początku ciąży taki 'rosnący' z Triumph'a i muszę przyznać, że strata pieniędzy. Za mocno to on nie rośnie, wszystko jakoś tak wisi, a jak się bardziej podciągnie ramiączka to tył stanika zjeżdża na łopatki a przód dalej wisi Miski takie flakowate, materiał tylko bardzo fajny.
Do karmienia chciałabym jeden bawełniany, a drugi bardziej usztywniany.
Dla małej chcę kupić płyn do kąpania Oilatum, mydełko nie bardzo wiem jakie może Nivea? Kremik do buzi kupowałyście taki na każdą pogodę?
Co do staników do karmienia to będę miała duży problem, nie dość, że za dużo mi nie urosło to jeszcze dobrać odpowiedni rozmiar... oj ciężko będzie. Przed ciążą nosiłam 70C, teraz nie wiem. Kupiłam na początku ciąży taki 'rosnący' z Triumph'a i muszę przyznać, że strata pieniędzy. Za mocno to on nie rośnie, wszystko jakoś tak wisi, a jak się bardziej podciągnie ramiączka to tył stanika zjeżdża na łopatki a przód dalej wisi Miski takie flakowate, materiał tylko bardzo fajny.
Do karmienia chciałabym jeden bawełniany, a drugi bardziej usztywniany.
Dla małej chcę kupić płyn do kąpania Oilatum, mydełko nie bardzo wiem jakie może Nivea? Kremik do buzi kupowałyście taki na każdą pogodę?