reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

reklama
Ostatnia edycja:
a ja kupiłam 2 koszule do karmienia. Będą do porodu i szpitala a potem nie wiem, bo nie lubię koszul, dlatego wybrałam te po 16 zł z kangurkiem :)

czyli do pępuszka spirytus taki w alkoholowym kupić??

Flower - ja właśnie kupiłam tą pierwszą piżamkę - i jeszcze drugą - linki poniżej, ale nie na allegro, tylko na stronie producenta, bo są tańsze (po doliczeniu kosztów przesyłki) i mieli kolory w rozmiarze, który potrzebowałam, obie piżamki już noszę i jestem bardzo zadowolona, bo przykrywają mi brzuszek - stare, już miałam krótkie w talii i brzuch był cały czas na wierzchu:

http://pl.sklep.italianfashion.pl/towar/1492/Sympatia_pizama_rekaw_3_4_spodnie_3_4.html<br /><br />

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Susi ta ostatnia najfajniejsza! najbardziej lubie wlasnie w czyms takim spac! tylko nie wiem czy od razu po porodzie bede chciala sie w tym zobaczyc :-D

reklama
Ja mam takie koszulki :-)
Koszulka nocna ciążowa oraz do karmienia S/M (1951312186) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy szara i koralowa :-) super sa, chociaz ja spie przewaznie w mezowskich koszulkach i do porodu tez zamierzam mezowi zakosic :-)
Podobno w szpitalach raczej nie wolno pizamek.
Ja tez slyszalam, ze majtki wielorazowe lepsze i kupilam te:
Wielorazowe majtki siatkowe 2szt poporodowe L (1966241511) - Aukcje internetowe Allegro 4 sztuki
i dostalam takie
Rewelacyjne poporodowe majtki BabyOno. L, (1953039839) - Aukcje internetowe Allegro

i w aspirator frida tez sie zaopatrzylam :-) a do tego spray FridaNose czy jakos tak :-)

Do góry