reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutówki na zakupach

mam pytanko mam okazje kupic wozek za 450zl taki co mi sie podoba i marzy czy to nie za szybko jak myslicie oferta nie bedziec ciagle aktywna w internecie... jest koloru blekitnego wiec mysle ze chlopiec napewno a gdy bedzie dziewczynka to sie zawsze mozna doczepic rozowa wstazke i blekitny tez moze miec nie ??jest to wuzek implast bolder sd ecoline ;-) gondola ze spacerowka i spiworek i moskitiera fotelik na allegro do tego modelu za okolo140zl wiec mysle ze to nie drogo bo nowy ten wozek kosztuje 1600zl

reklama
Atan - cena atrakcyjna. Zakładam że to wózek używany więc nie musisz się obawiać że będziesz miała krótszą gwarancję. Jeśli Ci się podoba i odpowiada to bym na Twoim miejscu brała. Kolor błękitny wydaje mi się odpowiedni zarówno dla chłopca jak i dziewczynki. Ja miałam granatowy dla dziewczynki i też było. Powodzenia w podjęciu decyzji.

Atan właściwie to już 4 miesiąc:-) jeśli masz taką okazję i miejsce na przechowanie wózka to czemu nie. Jak jesteście zdecydowani że to ten to bierz

Atan- bierz! 450zł za boldera to bardzo dobra cena. Moja znajoma z bloku ma właśnie Boldera sd i jest super.

no ja mam dylemata ja chce maz mowi za wczesnie no i w sumie kobiecie napisalam o moim dylemacie wiadomosc ona teraz przez 5 dni w karpacczu wiec mam czas na decyzje ale niewiem...ja bym kupila ale musze z mezem pogadac pozadnie bo ja juz chce wozek ;-p dam znac jak cos w kobncu postanowie dziekuje za odpowiedzi :-) pookaze wam zdjecie :-)
Zobacz załącznik 379770Zobacz załącznik 379771

Ostatnia edycja:
atan - fajny wózek. I ten niebieski to może być i dla chłopaka i dla dziewczyny. A cena też super. Kupuj, najwyżej w piwnicy postoi.

Atan - super ten wózek, ma bardzo ładne kolorki. Mój mąż jak się dowiedział, że mogę mieć wózek za 200zł kazał mi brać od razu, aby nie uciekła okazja z przed nosa :-)

reklama
ja 3 dni temu widzialam rozowy za 300zl ale mowie za jaskrawy przespalam sie z mysla mowie rano zadzwonie i co oferta juz nie aktualna dlatego teraz szybciej mysle ;-p zwlaszcza ze ze swoich kupie a tesciowie dadza pozniej bo tu zwyczaj ze tesciowie kupuja wozek ale nie chce tyle czekac bo oferty na zime uwazam ze moze byc mniej...kurde musze meza wiecej molestowac by sie zgodzil;-p

Do góry