reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

Mitra - ja mam refleksje jak Digitalis. Wybierając wózek dla młodego zwracałam szczególną uwagę, żeby się rozkładał na płasko, dlatego ten co polecasz i różne inne queenie od razu odpadały.

reklama
Mitra tak też zrobię - do sklepu pooglądać :)
Trina79 właśnie ja też się nad tym zastanawiam... bo to chyba ważne

no nic poogląda się w sklepach to się coś znajdzie :) jak już upatrzę to Wam napiszę do zaopiniowania :)
w każdym razie dziękuję za podpowiedzi...

z rzeczy które już teraz na pewno muszę pooglądać i kupić to spodnie... bo nie mogę żadnych dopiąć a brzuszek musi mieć luźno teraz :)

Mitra - ja mam refleksje jak Digitalis. Wybierając wózek dla młodego zwracałam szczególną uwagę, żeby się rozkładał na płasko, dlatego ten co polecasz i różne inne queenie od razu odpadały.
Dla mnie to kompletnie nie mialo znaczenia , zwłaszcza ze pozycja bardzo wygodna i bezpieczna , no może oprócz tej pozycji na brzuszku, a nie znalazłam równie lekkiego i zwrotnego wózka terenowego, ktory w dodatku tak szybko by sie składał i mieścił w aucie, cos za cos. Ja jestem bardzo zadowolona, a gdyby mi moj buchnęli wzięłabym taki sam, no możne jeszcze ew bugaboo bee, ale dla starszego dziecia.

co do bugaboo to znajoma z poprzedniego forum opisała tu:
...cd...moje 9 miesięcy: dla fanów bugaboo (i nie tylko)

Mitra- przeczytałam historię którą wkleiłaś w linku o tej wypiętej gondoli, MASAKRA!
mama2006- bardzo fajny ten kombinezon.
Trina, Digitalis- ja mam tak samo, spacerówka MUSI rozkładać się na płasko, dla mnie to mega ważne. Dziecku może i w pozycji zgiętej jest wygodnie ale na kręgosłup dobre to niestety nie jest. Wiem coś o tym bo i neurolog i rehabilitant mi głowę o to suszyli. A jednak maleństwo w spacerówce na pewno 2-3h dziennie będzie spało więc dla mnie taka pozycja odpada.

mama2006 - widzę że ostro wzięłaś się za zakupy :-). Wrzucaj dalej swoje typy bo przynajmniej będę podglądać co należy zakupić, bo córę mam "letnią" więc nie do końca wiem co jest niezbędne dla zimowego :-). Kombinezonik prześliczny, naprawdę fajny.

mama2006 wow przecież Ty niedługo już skończysz wszystkie konieczne zakupy!!! :)))) Ja dziś byłam w Arkadii ale tylko skoczyłam na oglądaniu na razie :) czekam aż Mama moja przyleci na parę dni z Londynu w przyszłym tygodniu bo ona to ma smykałkę do wyszukiwania super rzeczy na promocjach, wyprzedaż itp :)

reklama
Do góry