reklama
Mitra tak też zrobię - do sklepu pooglądać
Trina79 właśnie ja też się nad tym zastanawiam... bo to chyba ważne
no nic poogląda się w sklepach to się coś znajdzie jak już upatrzę to Wam napiszę do zaopiniowania
w każdym razie dziękuję za podpowiedzi...
z rzeczy które już teraz na pewno muszę pooglądać i kupić to spodnie... bo nie mogę żadnych dopiąć a brzuszek musi mieć luźno teraz
Trina79 właśnie ja też się nad tym zastanawiam... bo to chyba ważne
no nic poogląda się w sklepach to się coś znajdzie jak już upatrzę to Wam napiszę do zaopiniowania
w każdym razie dziękuję za podpowiedzi...
z rzeczy które już teraz na pewno muszę pooglądać i kupić to spodnie... bo nie mogę żadnych dopiąć a brzuszek musi mieć luźno teraz
mama2006
Fanka BB :)
No a ja tam już wydatki z kupnem wózka mam za sobą ;-)
Ostatnio dla maleństwa wygrałam aukcje z kombinezonem - ten mi się bardzo spodobał :-)
COCCOBELLO zimowy kombinezon 62 (1743189850) - Aukcje internetowe Allegro a jak Wam się podoba ? kolor dla dziewczynki, jak i dla chłopca - jeszcze tylko czapeczka jakaś ;-)
Ostatnio dla maleństwa wygrałam aukcje z kombinezonem - ten mi się bardzo spodobał :-)
COCCOBELLO zimowy kombinezon 62 (1743189850) - Aukcje internetowe Allegro a jak Wam się podoba ? kolor dla dziewczynki, jak i dla chłopca - jeszcze tylko czapeczka jakaś ;-)
Mitra
Polimama i Tytusa :)
Dla mnie to kompletnie nie mialo znaczenia , zwłaszcza ze pozycja bardzo wygodna i bezpieczna , no może oprócz tej pozycji na brzuszku, a nie znalazłam równie lekkiego i zwrotnego wózka terenowego, ktory w dodatku tak szybko by sie składał i mieścił w aucie, cos za cos. Ja jestem bardzo zadowolona, a gdyby mi moj buchnęli wzięłabym taki sam, no możne jeszcze ew bugaboo bee, ale dla starszego dziecia.Mitra - ja mam refleksje jak Digitalis. Wybierając wózek dla młodego zwracałam szczególną uwagę, żeby się rozkładał na płasko, dlatego ten co polecasz i różne inne queenie od razu odpadały.
daissy_
co do bugaboo to znajoma z poprzedniego forum opisała tu:
...cd...moje 9 miesięcy: dla fanów bugaboo (i nie tylko)
Mitra- przeczytałam historię którą wkleiłaś w linku o tej wypiętej gondoli, MASAKRA!
mama2006- bardzo fajny ten kombinezon.
Trina, Digitalis- ja mam tak samo, spacerówka MUSI rozkładać się na płasko, dla mnie to mega ważne. Dziecku może i w pozycji zgiętej jest wygodnie ale na kręgosłup dobre to niestety nie jest. Wiem coś o tym bo i neurolog i rehabilitant mi głowę o to suszyli. A jednak maleństwo w spacerówce na pewno 2-3h dziennie będzie spało więc dla mnie taka pozycja odpada.
...cd...moje 9 miesięcy: dla fanów bugaboo (i nie tylko)
Mitra- przeczytałam historię którą wkleiłaś w linku o tej wypiętej gondoli, MASAKRA!
mama2006- bardzo fajny ten kombinezon.
Trina, Digitalis- ja mam tak samo, spacerówka MUSI rozkładać się na płasko, dla mnie to mega ważne. Dziecku może i w pozycji zgiętej jest wygodnie ale na kręgosłup dobre to niestety nie jest. Wiem coś o tym bo i neurolog i rehabilitant mi głowę o to suszyli. A jednak maleństwo w spacerówce na pewno 2-3h dziennie będzie spało więc dla mnie taka pozycja odpada.
mama2006
Dzisiaj dotarła do mnie karuzelka Tiny Love, którą Wam pokazywałam. Jest bardzo fajna oraz bardzo funkcjonalna. Polecam więc do łóżeczek turystycznych - zwłaszcza :-)
A o to i ona:
http://allegro.pl/karuzela-tiny-love-i1727947441.html
A o to i ona:
http://allegro.pl/karuzela-tiny-love-i1727947441.html
Ostatnia edycja:
mama2006 - widzę że ostro wzięłaś się za zakupy :-). Wrzucaj dalej swoje typy bo przynajmniej będę podglądać co należy zakupić, bo córę mam "letnią" więc nie do końca wiem co jest niezbędne dla zimowego :-). Kombinezonik prześliczny, naprawdę fajny.
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
Zobacz załącznik 379482 moj mezulek ostatnio taki lerzaczek zalatwil za free :-)
mama2006 wow przecież Ty niedługo już skończysz wszystkie konieczne zakupy!!! ))) Ja dziś byłam w Arkadii ale tylko skoczyłam na oglądaniu na razie czekam aż Mama moja przyleci na parę dni z Londynu w przyszłym tygodniu bo ona to ma smykałkę do wyszukiwania super rzeczy na promocjach, wyprzedaż itp
reklama
mama2006
Hehe, jeszcze mam sporo do kupienia np. fotelik samochodowy, wanienkę i parę innych pierdołek Myślę, że do końca roku będę miała już wszystko ;-)
Podziel się: