reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutówki na zakupach

Nam przedwczoraj dostarczyli łóżeczko :-) jest cudowne!!
Jedynie na listwie z misiem jest odprysk. Nie ładnie to wygląda. Napisałam zatem maila do sklepu i koleś oddzwonił do mnie, niesamowicie się z nim rozmawiało.

"Dzień dobry, proszę się nie denerwować wszystko załatwimy. Jutro wysyłam Pani nowy boczek z misiem. Tamten może pani zachować w razie awarii"
:-) to się nazywa dobry sprzedawca :p
a łóżeczko będzie takie
bigxr.jpg
Wybraliśmy te, bo jako jedyny na allegro miał taki rodzaj misia :-) a my lubimy rzeczy, które rzadko się powtarzają :-)

reklama
Atan ja bym poczekała i raczej szukała czegos z gwarancja bo ten jest juz chyba po gwarancji- widziałam go na polonii:-) popatrz sobie na ebay.de, otto.de (tu mozesz wziac nowiutki wózek na raty- ja tak chyba bede robic)

Dee- bardzo ładne łóżeczko:) Ale szybko kupiłaś! Ja z Danielkiem to jakoś w 7 miesiącu takie rzeczy dopiero kupowałam, wiadomo teraz nie kupuję bo wszystko.

A ja zakupiłam Danielkowi o takie łóżeczko:Łóżeczko turystyczne Pop-Up Bubble Cot SAMSONITE (1741280143) - Aukcje internetowe Allegro

dość często gdzieś wyjeżdzamy a to zwykłe turystyczne i ciężkie i dużo miejsca w bagażniku zajmuje. Jak się urodzi druga dzidzia to kupię jeszcze jedno takie:)

Dee - śliczne te Wasze łóżeczko, takie inne niż wszystkie :-)

d
aissy
- mało mi się podoba takie turystyczne, dziecko praktycznie śpi na ziemi i wygląda jakby było dla maleństwa. Fajne jest jedynie to, że zajmuje mało miejsca.

na86 - na ebayu ciężko się zarejestrować. Ja wiele razy próbowałam, jak chciałam młodemu kupić gry do konsoli Vetch Smile

Atan - rzadko można kupić wózek używany takiej firmy, za taką cenę. Wiadomo, że z gwarancją jest różnie. Ja zawsze miałam wózki używane i żadne nie miały gwarancji i mi się nie rozleciały. Ja gdybym miała taką gotówkę pewnie kupiła bym sobie mój wymarzony, no ale niestety muszę po zostać przy tym co już mam ;-)

Ja tam w przesądy nie wierzę... w po przedniej ciąży też w nie, nie wierzyłam.

One są dla osób bardzo przesądnych ;-) Jeśli ktoś nie ma jeszcze ochoty kupować, to my wcale nie zmuszamy. To jest każdej z Nas decyzja :-p

Ja rozumiem :) tez bym chetnie sie rzucila w zakupowe szalenstwo, ale kazdy dookola, mama, znajomi tylko gadaja: co juz? tak szybko? poczekaj jeszcze.... I tak bede czekac az nie bede miala juz na nic sily.... :)

Justyn_ka - u nas też wszyscy gadali żeby nie kupować, że nie wolno ale i tak robiliśmy swoje - czasem niestety się zdarza ze pod koniec ciąży kobieta nie ma siły albo jak było w moim przypadku od 6 miesiąca musiałam leżeć bo szyjka mi się otwierała i wtedy już nic bym nie kupiła.

My też mamy nianię aventu, sprawdza się rewelacyjnie i jestem z niej bardzo zadowolona.

A mi Młody znowu zaczął się zasikiwać :-( (nowiusieńki materac do łóżka ochrzczony). Ostatnio cały czas na noc używaliśmy białych pampersów a jak nam się skończyły to wróciliśmy do zielonych. Niestety chyba znowu musimy kupić białe.

ja nie mogę jeszcze kupować, bo jak zacznę to wiem, że nie skończy się na tym co potrzebne, ale na znacznie większej ilości... już postanowiłam, że wózek i łóżeczko zakupię wczęśniej, bo to będzie najwięcej kosztować, ubranka i resztę za jednym razem pójdę do sklepu dziecięcego kupić:)

Dziewczyny, wstępnie rozglądam się za wózkiem, czy któraś z Was słyszała o wózkach Maxi Cosi? są drogie, ale wydają mi się jedne z lepszych?

reklama
Do góry