reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

A mnie chyba zupelnie ominie szal kupowania ciuszkow. Kilka lat temu sprzedawalam ciuchy dla dzieci i niemowlat. Jako ze kasy wielkiej z tego nie bylo, a zajmowalo mnostwo czasu przestalam to robic... ale zachowalam sobie po 1 sztuce z kazdej rzeczy dla dzieci w wieku od 0 do 18 miesiecy. Teraz mam dwa wielkie kartony - jeden z ciuszkami na chlopca a drugi z ciuszkami na dziewczynke :-) Poza tym spodziewam sie fali ciuchow od rodziny i znajomych bo najprawdopodobniej mamy chlopaka a dookola nas tylko chlopcy i ani jednej dziewczynki!

reklama
Ja wczoraj znów odwiedziłam szmateks ;) Za kg było 9,90 obkupiłam chłopaków i wszyscy są zadowoleni :D Dla męża dwa koszulki po 1zł (za szt.), dla Kuby sweter i golf, dla maluszka bodziaki, czapeczkę, rajstopki, śpioszki ;) Za wszystko dałam 9zł :D więc mega udane zakupy :D

ja poczekam jeszcze z zakupami ciuszkowymi... a jak juz cos kupie to w neutralnym kolorze na 70% ma byc dziewczynka ale poczekam do nastepnego usg az potwierdza zeby kupic cos dla ksiezniczki ;-)

reklama
Do góry