A mnie chyba zupelnie ominie szal kupowania ciuszkow. Kilka lat temu sprzedawalam ciuchy dla dzieci i niemowlat. Jako ze kasy wielkiej z tego nie bylo, a zajmowalo mnostwo czasu przestalam to robic... ale zachowalam sobie po 1 sztuce z kazdej rzeczy dla dzieci w wieku od 0 do 18 miesiecy. Teraz mam dwa wielkie kartony - jeden z ciuszkami na chlopca a drugi z ciuszkami na dziewczynke :-) Poza tym spodziewam sie fali ciuchow od rodziny i znajomych bo najprawdopodobniej mamy chlopaka a dookola nas tylko chlopcy i ani jednej dziewczynki!
reklama
mama2006
Fanka BB :)
Ja wczoraj znów odwiedziłam szmateks Za kg było 9,90 obkupiłam chłopaków i wszyscy są zadowoleni Dla męża dwa koszulki po 1zł (za szt.), dla Kuby sweter i golf, dla maluszka bodziaki, czapeczkę, rajstopki, śpioszki Za wszystko dałam 9zł więc mega udane zakupy
magdabb
i ja bylam dzisiaj w sklepie mialam poczekac do 18 pazdziernika z kupowaniem rozowych ciuszkow, ale nie zwytrzymalam i kupilam 3 body bialo- rozowe z napisem "I' m a little GIRL"
mama2006
hehe na pewno świetni wyglądają Te napisy są super
magdabb
nom, urocze sa ja narazie ostroznie jakos zaczynam to zakupowe szalenstwo, ale w 8 miesiacu to dopiero zaszaleje juz nie moge sie doczekac
tynka27
ja poczekam jeszcze z zakupami ciuszkowymi... a jak juz cos kupie to w neutralnym kolorze na 70% ma byc dziewczynka ale poczekam do nastepnego usg az potwierdza zeby kupic cos dla ksiezniczki ;-)
mama2006
Jak Wam się podoba taka bluzeczka?
14S748* TRENDY MODNA CIĄŻOWA BLUZKA / NADRUK 40/42 (1843632226) - Aukcje internetowe Allegro
poluję na coś z nadrukiem dla siebie, ale jak na złość nic nie ma... w końcu kupię sama i sama zrobię zabawną bluzkę
14S748* TRENDY MODNA CIĄŻOWA BLUZKA / NADRUK 40/42 (1843632226) - Aukcje internetowe Allegro
poluję na coś z nadrukiem dla siebie, ale jak na złość nic nie ma... w końcu kupię sama i sama zrobię zabawną bluzkę
krisowa
cudna z tym bobaskiem na brzusiuJak Wam się podoba taka bluzeczka?
ja widziałam ostatnio swietny pas ciazowy Pentelka PAS CIĄŻOWY, TOP ZIMA REWELACJA !!! (1826408502) - Aukcje internetowe Allegro
i bluzkę własnie zaobzcyłam chyba z motywem do wyboru BLUZKA CIĄŻOWA MOTYWY Z CYRKONII S/M (1828110576) - Aukcje internetowe Allegro
Ostatnia edycja:
mama2006
Kriosowa - super ten pas, chyba sobie taki fioletowy kupię Właśnie o takie coś mi chodziło z tym napisem Dzięki za link
reklama
Suzi86
a ja laski wylicytowałam bąblowi kombinezonik za grosze Super kombinezon!!! TANIO!!! (1828242624) - Aukcje internetowe Allegro już przyszedł i fajny jest, jak nowy także udało mi się po wielu dniach próbowania za grosze wylicytować
Podziel się: